Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-08-16 16:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
no otras puses, ja tā padomā, latviešu nacionālā virtuve nekad nav bijusi tendēta uz asumu, visi šie zirņi, kartupeļu pjurē, burkāni salātos, etc
tikmēr gan rietumos, gan austrumos, gan ziemeļos un kur nu vēl dienvidos visi ir iecienījuši asus ēdienus un garšvielas
taču mēs esam vieni no tiem nedaudzajiem, kas dod pasaules virtuvei patiesu maigumu! mēs esam miera balodis intergalaktiskajā kulinārijā!
šie buberti, pārdomas par kanēli un neveselīgā aizraušanās ar kondensēto pienu
tāpat kā mūsu senie brāļi indieši, mēs sniedzam alternatīvas kopējā uguns un sēra izveršanā iz vēdera un orākula


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dejavu
2016-08-16 18:44 (saite)
Ja neskaita sojas merci un wasabi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2016-08-16 22:05 (saite)
Sāls un mārrutki, visnotaļ latviski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2016-08-17 01:09 (saite)
mārrutki jau ir garšaugs.

tāpat tak kaut vai dilles ir garšaugs, bet, ja kaltētas, tad laikam garšviela, jā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?