Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-08-16 16:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
no otras puses, ja tā padomā, latviešu nacionālā virtuve nekad nav bijusi tendēta uz asumu, visi šie zirņi, kartupeļu pjurē, burkāni salātos, etc
tikmēr gan rietumos, gan austrumos, gan ziemeļos un kur nu vēl dienvidos visi ir iecienījuši asus ēdienus un garšvielas
taču mēs esam vieni no tiem nedaudzajiem, kas dod pasaules virtuvei patiesu maigumu! mēs esam miera balodis intergalaktiskajā kulinārijā!
šie buberti, pārdomas par kanēli un neveselīgā aizraušanās ar kondensēto pienu
tāpat kā mūsu senie brāļi indieši, mēs sniedzam alternatīvas kopējā uguns un sēra izveršanā iz vēdera un orākula


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2016-08-16 17:04 (saite)
kāds tur pēkšņi sakars tikai ar latviešiem - trad. vācu, angļu un ļoti daudzu citu tautu virtuve ir tikpat pliekana. Ja tur vēl muižnieki kaut ko varēja atļauties, tad parasts zemnieks vai strādnieks jau bija kaifā par sāli.
Ja runājam par mūsdienām - tā latviešu virtuve ir ar TĀDU vācu, krievu un sovjetisma mantojumu...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sirdna
2016-08-16 17:35 (saite)
toties vācu un krievu virtuves jamiem pats Žāklītis ugunīgos ratos atveda, ne no viena neko nesavāca, ne, ko jūs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2016-08-16 18:05 (saite)
to es neteicu...

skaidrs, ka mums visiem tā nacionālā/tradicionālā (kad tā sākas, kad beidzas?:))virtuve šeit ziemeļos vienādas izcelsmes. rupji berztu graudu putra un gaļa. vasarā ar pienu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?