Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-06-07 22:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tāpat palasīju par jaunajiem nepilngadīgajiem sportistiem, kas totalizatoros liek likmes uz turnīriem, kuros spēlē - starp citu, liek naudu nevis pret sevi, kā varētu padomāt, bet uz sevi vai citām spēlēm, tāpēc, ka šarī, kādas komandas tur darbojas, būtībā, tas nav nekādā ziņā īpaši netīri pret bukmeikeriem
problēmas ir pavisam citas
pirmkārt, viņi liek nevis skaidrā keša kantoros (nekad neesmu redzējis lv točkās jaunatnes kaut vai tā paša futbola likmes, nu moš uz u-18 pasaules čempionātiem ir, bet uz lokālajiem jau toč nav), bet gan saitos, kur ir jāizmanto kredītkartes, tātad liek caur trešajām personām

otrkārt, vai darba kodeksa izpratnē cilvēkam 14-15 gados vispār var būt kaut kāda "sava" nauda
un tas, lūk, jau ir hz
ja, piemēram, 10-gadīgs bērns uzfilmējas čipšu reklāmā televīzijā, nu, honorāru laikam atdod vecākiem, taču vispār jau man liekas, viņam ir jābūt tiesībām ar to rīkoties. sarežģīti tas viss, kaut vai tīri teorētiski


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]termostats
2016-06-07 23:20 (saite)
https://www.dnb.lv/lv/gimene/berniem-un-pusaudziem

Kredītkarti gan neviens tur nedos, debitkarti gan.

Par savu naudu hvz, bet nodarbināt bērnus drīkst, tikai mazāk stundu dienā par pieagušajiem, un ar vēl visādiem papildus noteikumiem. Cita lieta, ka šo nianšu dēļ bieži naudu vieglāk ir izdzīt caur kādu no vecākiem, tāpēc tā arī tiek darīts.

(Atbildēt uz šo)


[info]roncijs
2016-06-07 23:21 (saite)
oi, šito rudeni viens divdesmitgadīgais tika atrasts mežciema ezerā, esot ņēmis kredītus un licis toto(tā te ziņās raksta)

pirms pāris gadiem šams izgāja sākumsastāvā un nospēlēja 20 minūtes lbl2 spēlē, kura bija galvenā vienā no lielajiem toto skandāliem.

un he, nez, 14-15 gadīgie lai spēlētu toto liekamos turnīros, tur jau jābūt pietiekami labam līmenim lai varētu pēc pāris gadiem nopelnīt legāli. bet īsi pēc pilngadības, oi, kas tik nav dzirdēts par keno, pulksteņiem, policistiem un toķiku :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]roncijs
2016-06-07 23:21 (saite)
pēdējā teikumā domāts "īsi pirms", bet nekas jau diži nemainās

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]elina
2016-06-08 09:18 (saite)
izstāstīšu, jo šis interesanti. man ir viens radinieks, kurš tur bija gandrīz daudzsološs sportists un tagad esot atkarīgs no tiem totalizaotiem, jo pilsētā, kur ir mazais Huseins un ir liela mazo sportistu koncentrācija, tas esot pavisam ierasti, TĀ DAROT VISI - liekot tik totalizatoros visus santīmus rītos un vakaros. Gan par spēlēm, kur paši spēlē, gan tām, kur citi. Un lielākā daļa pēc tam netiek vaļā no niķa.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?