Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-05-28 10:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cenšos izskaitļot, kādēļ pāris latviešu zemnieku pēkšņi nespētu samesties kopā un raw piena vietā sākt ražot putukrējumu
kādas izmaksas sastāda putukrējuma galējo cenu
šķiet, piena pārstrādē ir tikai viens tehnoloģiskais etaps, kas nav daudz, tas nav ražot automašīnas. plus algas, sociālā nodrošināšana, zeme ir sava, vispār jau laikam vajag nevis divus, bet simts divus zemniekus ar savu a/s, plus iepakojums, plus loģistika. loģistika mūsu valstī ir tūkstots kilometru pa diognāli, ne pārāk iegriež, te nav vācija vai francija. ja ir pietiekoši daudz piena, var figačīt sieru, sviestu, saldējumu
zemniek, kur ir tava problēma?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]biezpientaure
2016-05-28 12:35 (saite)
saldais krējums ir čakars no loģistikas viedokļa.

bija tak runas par piena pārstrādāšanu pulverī un ķīniešu uzsēdināšanu uz tā.
bez ķīniešiem ir vēl citi, kam nav pietiekami govs piena.

ja puspasaule var lietot savai kultūrai neraksturīgo sojas mērci, kāpēc lai nelietotu piena produktus, ko uz vietas ražo no piena pulvera.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2016-05-28 12:43 (saite)
tipa, vest kaut ko uz ķīnu no loģistikas viedokļa ir kā divus pirkstus apčurāt
kad šancēju rūpnīcā, atceros, kā mūsējie trīcēja par vilcieniem, kas dodas uz uzbekistānu )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?