Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-05-28 10:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cenšos izskaitļot, kādēļ pāris latviešu zemnieku pēkšņi nespētu samesties kopā un raw piena vietā sākt ražot putukrējumu
kādas izmaksas sastāda putukrējuma galējo cenu
šķiet, piena pārstrādē ir tikai viens tehnoloģiskais etaps, kas nav daudz, tas nav ražot automašīnas. plus algas, sociālā nodrošināšana, zeme ir sava, vispār jau laikam vajag nevis divus, bet simts divus zemniekus ar savu a/s, plus iepakojums, plus loģistika. loģistika mūsu valstī ir tūkstots kilometru pa diognāli, ne pārāk iegriež, te nav vācija vai francija. ja ir pietiekoši daudz piena, var figačīt sieru, sviestu, saldējumu
zemniek, kur ir tava problēma?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]usne
2016-05-28 10:32 (saite)
Putukrējums, ja tas nav ķīmisks, ļoti slikti uzglabājas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2016-05-28 10:37 (saite)
ražo tik, cik tu vari pārdot nākamajās pāris dienās, nav nepieciešams pārproducēt, jo to pašu pienu var realizēt vēl piecās citās pozīcijās

bet tomēr pieskaitīsim galējam ceņņikam izdevumus par atgriezto preci, nu un vēl pieskaitīsim reklāmu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]usne
2016-05-28 10:53 (saite)
Tieši putukrējums ir jārealizē zibenīgi uz vietas kā gatavs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?