Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2015-10-15 19:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un tagad mamma uzskata, ka bērēs ir nepieciešams mācītājs, jo vecmāmiņa bija ticīga
krietno katoļu ģimene, jei bogu
es saku, es neticu dievam, tu netici, sanča netic, janka varbūt, bet divdesmit gadi prokuratūrā, viņš jau vispār nevienam tā vienkārši netic. un kas būs beigās? stāvēs bars ar cilvēkiem, kas ļoti skeptiski aplūkos mācītāju?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]begemots
2015-10-16 02:43 (saite)
> Proti, kā un cik lai sabalansē mirušā vēlmes, palicēju vajadzības un nodevas tradīcijām

Acīmredzami tā, lai pašam pēc tam nav sajūta, ka "būtu jau vajadzējis darīt citādāk". Pārsvarā jau tomēr pēdējā griba, cik gadījies, nav šausmīgi komplicēta. Ierobežojošie faktori, protams, ir, bet, ja tos apzinās, tad arī nav jājūtas pēc tam netīkami.

Striptīzdejotājas, starp citu, nav nemaz kaut kas neiedomājams: http://www.cracked.com/article_20233_the-6-least-solemn-funerals-around-world.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2015-10-16 11:09 (saite)
Nelēkāsim starp dažādām subkultūrām, ir lerums tādu, kur nav pat iedomājamas kaut kādas speciālas mirušā vēlmes attiecībā uz bēru organizēšanu, viss noris strikti pēc "gostiem" un ir tādas, kurās, no mūsu skatupunkta, izvirst visdīvainākajos veidos.

Edz, konkrētajā gadījumā, mirušais vispār nav izteicis nekādu nepārprotamu pēdējo gribu un ir tikai palicēju ekspektācijas par tēmu "kā mirušajaam būtu labāk", bet mirušajam pilnīgi noteikti ir vienalga visos gadījumos, izņemot Latvijas apstākļiem un konkrētajai paaudzei diezgan neiedomājamu reliģiju un to atvasinājumu grupu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?