Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2015-08-10 21:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mums te podjezdā savu pakalpojumu reklāmas skrejlapas izlīmējis vietējais афанасий сидорелли, иллюзионных дел мастер datorspeciālists
īpašā piedāvājuma fīča - uzliks jums windows xp. vai 7
lūk, es domāju,ka šādu biznesu var attīstīt un optimizēt. dārgie cibiņi, par nelielu samaksu varu jums filmas pakačāt no torentiem. pagriezt skaļāk volume pogu. apdeitot džavu. anyone?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2015-08-10 22:00 (saite)
a kas? Ne visi pazīst komputatoru. Man gribēja naudu dot par ūberpakalpojumu - uzliku Excelim lēnāku skrullēšanos, tur var norādīt, par cik rindām jamais nobrauc, kad pagriež peles rullīti.

(Atbildēt uz šo)

pleasure is my only business
[info]dooora
2015-08-10 22:35 (saite)
бизнес бизнесом, но могут быть и дети
jauki, ka cibiņi vairāk uzmanības pievērš potencei, ne impotencei (kā zazis šodien teica chimērai: rodas sajūta, ka reku nauda zemē mētājas un neviens pacelt negrib, ņekošerno kkā), tomēr mana anarchōsindikālā tangente vairāk balstās lokālā lekālā – kur ik kāpņu telpa, katrs kadastrs un trepju laukumiņš ir potenciāls sprungulis lielvaras ratā.
ja mēs bez fiskālas atlīdzības voluntētu apmācīt nenogurdināmos sētas bērnus un narzāna izvārdzinātos sirmgalvjus pirātu līča niansēs un hakerības pamatos, par miļonāriem droška nekļūtu, bet ar laiku no odekolōna Šiprs un doktordesas vien nevarētu atkauties. just sayin'
džavu šodien nejauši apdeitoju, bet, kā māsai uz alkateļa uzlikt wāzi, gan neierubījos. varu derēt, ka bariņš sīko, kas tepat aiz žoga dauzās, man to varētu ierādīt, paralēli padaloties ar Marseļa brūnīti. būs jāiet iepazīties.
par ilgtspējīgu ilgošanos, biedri!
[aiziet atkorķēt šmakavnieku]

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2015-08-11 07:28 (saite)
ir zofti, kam vajag ikurāt xp vai 2000 un nekādi ne jaunāku logwāri.
un ir cilvēki, kuriem šie zofti ir svarīgāki par skābekļa baloniem SKS.
daba nemīl tukšumu, pavei.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?