Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2015-06-01 12:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nosiks lj raksta par to, kā farmaceiti ir safalsificējuši visu šito figņu par pasīvo smēķēšanu un vēl daudz ko
es par to biju dzirdējis, taču apbrīnoju, cik klusu tas viss notiek
nu bet reāli, tas ir viena miljardu biznesa uzbrauciens citam miljardu biznesam - tur būtu pēc idejas jābūt armagedonam, advokātu armijām, žurnālu pirmajām lappusēm un aizdomās turēto pakāršanos kamerā lina dvielī


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]biezpientaure
2015-06-01 13:37 (saite)
kā lai zin, ka nosiks nav ieinteresētā persona?
bet pas. sm. uzpūta ne jau farmaceiti, tie tur tikai blakus maisās ar plāksteriem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2015-06-01 13:56 (saite)
izlasīju, cauri linkiem negāju, bet šī ir tā reize kad darbojas nevis fakti, bet subjektīvā realitāte - viņam kā smēķētājam šķiet, ka viss ir falsificēts ar mērķi uztaisīt miljardus no tabletēm un plāksteriem, bet man kā nesmēķētājam šķiet, ka viņš vienkārši grib turpināt smēķēt kad un kur grib, nevis cīnīties pret farmaceitu huntu.

vēl par peļņu - vieglāk būtu iedvest domu ka sūkājot zaļas tabletītes tiek neitralizēts smēķēšanas nodarītais kaitējums, nekā piespiest cilvēkus atradināties no cigām un pāriet uz plāksteriem.
un daudz ienesīgāk, galu galā. pelņas pietiktu abām frakcijām :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2015-06-01 14:30 (saite)
Man gan šķiet, ka tas bija par pavisam ko citu – kā Krievijā vienmēr atradīs par ko vainot amerikāņus. Kad nepatīk brīvais tirgus, tad amerikāņi vainīgi. Kad nepatīk, ka brīvo tirgu regulē (kā to dara FDA, piemēram), tad atkal amerikāņi vainīgi. Kā jau martcore teica – saduras divu miljardu biznesu intereses, bet nezin kāpēc runā par amerikāņiem :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nord
2015-06-01 15:16 (saite)
Es gribētu, lai ir tā, ka farmācijas tralala monstrs izdomā tādas anti-cigaretes, viena izpīpēta anti-cigarete neitralizē īstās cigaretes kaitīgo iedarbību, tad varētu pirkt vienu paciņu narvesenā, otru aptiekā, pīpēt divreiz vairāk- te vienu, te otru, palikt vesels, bet pienest peļņu gan farmācijai, gan tabakas rūpniecībai.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?