Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-01-12 11:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:mois charman

man, lūk, kas iešāvās prātā - teiksim amērikā vai kur citur, ja policisti grib noziedzniekus (vai arī ne noziedzniekus) podstaviķ, viņi viltīgi tiem iemet kabatā kādu heroīna paciņu un tad "nejauši" atrod, kā rezultātā apsūdzētajam ir sūdi un no policijas ir jāatpērkas.

kā šādas provokācijas varētu notikt latvijā?

piemēram: sēž vakarā uz kluba trepēm trīs jaunieši un runājas. pienāk klāt policists un pajautā: "a ko jūs te mīlīši darat?" tādējādi novērsdams jauniešu uzmanību. tikmēr otrs policists nemanāmi aiz jauniešu mugurām aizliek pustukšu nulle pieci, kuru pirmais policists arī veiksmīgi atrod. piecītis kabatā.

vai arī: padoms ceļu policijai. lūk, brauc pa šoseju kruts džips atļautā ātruma robežās. kādus divus kilometrus līdz CP postenim viņam aimzugurē ieriktējas speciāli pēc sistēmas "kārlis" satjūnēts zapiņš (tas, protams, ir policijas zapiņš). kādu kilometru līdz postenim zapiņš sāk apdzīt džipu; tur neizturētu nervi nevienam džipa saimniekam, tādēļ viņš arī palielina ātrumu un pie robežposteņa atļauto ātrumu jau pārsniedz par kādiem divdesmit kilometriem stundā. čiriks policistiem kabatā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]octo
2006-01-12 11:23 (saite)
:D

(Atbildēt uz šo)


[info]basta
2006-01-12 11:26 (saite)
jurim melleenam (nautiliusa shefam) taa bija... vinja apsardzes bijushais priekshnieks un pie reizes ariidzan ments, vinjam `piemeta` mashiinaa kokaiinu... kaadus 5-7 gadus atpakalj...

(Atbildēt uz šo)


[info]starro
2006-01-12 11:27 (saite)
tu noteikti uzrautos

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-01-12 11:28 (saite)
es piekrītu. iedodiet tikai džipu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2006-01-12 11:31 (saite)
atslēgas no dzīvokļa! ēzeļa ausis! dirku no bubļika, tev! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]prtg
2006-01-12 11:36 (saite)
Laba ideja vecpuišu ballītei. Topošais līgavainis vedot pavadītājus skrienas ar zapiņu, CP šo aptur, atrod mašīnā vēl arī balto pulverīti, uzliek rokudzelžus, izsauc tipa Kr.P, bet tās vietā atbrauc limuzīns ar 4 runīgām blondīnēm, puisi ar visiem rokudzelžiem iekšā, CP saņem savu piecdesmitnieku par izklaides pasākuma noorganizēšanu.

(Atbildēt uz šo)


[info]viestards
2006-01-12 11:49 (saite)
tukšs 0.5 kabatā nav pierādījums, tāpat kā maisiņā. Tev jamais jāizvelk ārā, lai piešūtu lietu- tas protams kā oficiāli jādara.
Ar radieriem vispār vienkārši- nošauj vienu mašīnu, kas pārsniegusi ātrumu un pēc tam 10 šoferiem parādi radaru.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?