Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-10-03 11:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kādā dvēsles pacēluma brīdī iegādājos vietējā tirdziņā poļu ķiploku mērci
mērce ir ļoti laba, uz krējuma, majonēzes un ķiploku bāzes, bet nedaudz par hārdkorīgu asuma ziņā
lūk, iesakiet, ar ko viņu varētu uzlabot, kaut kādi rīvēti gurķi, teiksim


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]toadbeauty
2013-10-03 11:07 (saite)
Atšķaidi ar krejumu vai majonēzi un bus ok.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2013-10-03 11:08 (saite)
bet ur it kā ir jau krējums un majonēze, gribētos vienlaicīgi piešķirt kādu unikālu papildus vērtību

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2013-10-03 11:16 (saite)
rjaženku!

ķiploke mērce var būt tikai par vāju, in my book

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]toadbeauty
2013-10-03 11:42 (saite)
Ķiploku tik un tā nekas "nepārkliegs". Lai ko pievienotu, garšos pec ķiplokiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chaika
2013-10-03 11:42 (saite)
gurķi svaigie un marinētie reizē, yo yo

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaika
2013-10-03 11:53 (saite)
Nu, a var jau piejaukt šito vnk biezpienam, ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sirdna
2013-10-03 12:05 (saite)
Var piejaukt alu.

(Atbildēt uz šo)


[info]traffico
2013-10-03 13:16 (saite)
Piejauc svaigas piparmētras, mazliet dilli, var mazliet bazilika.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?