Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-12-21 14:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:atradis problēmas, tā nu viš i

es pilnīgi nesaprotu dažus vārdus / jēdzienus. piemēram, kas ir "priekšspēle"?! kaut kādu nosacītu darbību kopums? ja tā, tad es piekrītu, ka var šīs racionālās darbības aprakstīt ar jēdzienu. a ja viņas nav nemaz tik ļoti racionālas un aprakstāmas? nu, sagribas cilvēkiem vienam otru, tad meitene tur domā "a šitā bija priekšspēle vai nebija, vai kas tas tāds tur vispār bija?".
ja skaitās normāli, ka cilvēki nodarbojoties ar mīlestību zaudē pēdējās apziņas paliekas, tad nodarboties ar skaitļotāju es principā varētu arī neatejot no kases. ir sajūta, ka dažiem labiem nav ko citu darīt, kā tikai klasificēt; uz šī fona pat ierindas pikapers liekas kā Einšteins.
viens vienīgs mudacisms.
man liekas, ka mani uzskati par "seksu" sāk ļoti pietuvoties Gorčeva uzskatiem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2005-12-21 14:35 (saite)
Es nekad neesmu apgalvojusi, ka esmu normāla. Līdz ar to - neskaitās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-12-21 14:37 (saite)
mani jau neinteresē, kā tur kāds personiski jūtas-nejūtas. mani interesē skaidrojums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]prtg
2005-12-21 19:41 (saite)
Tā īsti nesapratu, vai Tu gribi klasificēt to "priekšspēli" [gandrīz pārrakstījos, būtu sanācis "priekšpēli", arī neslikti], jeb mēģini kā pretstatu klasificēšanai popularizēt parunāšanos riņķī un apkārt? :)

"Mudak", kā jau Tu zini, krieviem klasificējas kā plohoje slovo, no sērijas "cīsinja pulētājs". Inteliģentākajiem no viņiem pārsvarā ausis vīst, klausoties cik veikli un nepiespiesti latvieši "mudaku" izloka abās dzimtēs un iemīca pat pamazināmajās formās. Prastā krievu sarunvalodā "mudak" ikdienā tēlaini tiek lietots kā sinonīms "neveiksminiekam", "tādam, kas daudz pūlas, bet bez rezultātiem". Svara ziņā "mudak", protams, ir patālu no, teiksim, vispārzināmā "pizdobljadskoje mordojobishche", tomēr ieteicams augsta ranga saviesīgos pasākumos nelikt prezidentei sarkt un izrunāt to lai arī izteiksmīgi, bet čukstus.

Ir arī alternatīvi viedokļi, kas cenšas atgriezt šim vārdam tā sākotnējo sakrālo nozīmi (tāda esot visam krievu "matam"), bet, kā jau jebkura saprāta dzirksts, diez vai gūs plašu atsaucību.

http://www.svenlib.sandy.ru/pugovichki/fignya/mudak.htm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?