Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-02-14 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai jūs, roku uz sirds liekot, varat apgalvot, ka jūs publicētu kristiešiem un sevišķi kristiešu ģimenēm tik apvainojošu rakstu, kas būtībā aicina ierobežot reliģiozo vecāku tiesības?
xx
cilvēkiem, atšķirībā no valsts institūcijām, nav tādu tiesību, kas ļautu ierobežot citu cilvēku pamattiesības. jo bērns, tipa, nav īpašums tomēr.

man nav nekādu antipātiju pret kristiešiem. protams, diskusija ar cilvēkiem, kas uzskata, ka zemeslode ir sešus tūkstošus gadus veca (vai arī ir Ne Viss Bībelē Rakstītais Jāsaprot Burtiski) un mēģina uzdot daiļliteratūru ar pusi noplēstu lapu par morāles etalonu (klau, moš, noplēšam pusi kriminālkodeksam un pamēģinam piļīt tādā garā ar savu laicīgo valsti), kur dievs ar sava laicīgā pārstāvja palīdzību katru gadu maina savu oficiālo viedokli kādā jautājumā (pēc tam kārtējo reizi pasludinot to par morālo etalonu, līdzīgi kā Kim Jong Uns sevi sludina kā pirmo cilvēku uz mēness) un pauž uzskatus, ka reiz bārdains čuvaks pamēģināja no māla un ūdens uztaisīt neironu tīklus ar acs varavīksni, un viņam izdevās (Jo Ceļi Ir Neizdibināmi), a visa pārējā zinātne ar saviem empīriskajiem faktiem var iet nahuj...vārdsakot, diskutējot dažreiz rodas samērā lielas šaubas par pilsoņu veslo saprātu.   


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]osinsh
2013-02-14 18:29 (saite)
praviļno napisal.

(Atbildēt uz šo)


[info]blondulla
2013-02-14 18:53 (saite)
Jā :)
Atminējos šai sakarā šo fragmentu (viens no labākajiem filmā "Religulous") :
http://www.youtube.com/watch?v=Wq0etCrSVrs

(Atbildēt uz šo)

(Nodzēsts puksts)

[info]martcore
2013-02-14 19:05 (saite)
var detalizētāk? es ta centos

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2013-02-14 22:28 (saite)
nu, daiļliteratūra tā ir tev, kā nekristietim. protams, ir nekristieši, kas atzītu, ka tā nav parasta daiļliteratūra. iespējams, pat būtu nekristieši, kas atzītu, ka evanģēliji ir vēsturisks dokuments, kas liecina par to, kā pirms divtūkstošs gadiem, Dievs ir staigājis starp cilvēkiem kā līdzīgs ar līdzīgu. vārdsakot, es nezinu, ka viņš tur nav bijis, es 100% nezinu, ka viņš kā kaut kāds fundamentāls spēks neliek zemei griezties ap sauli un zālei zaļot. es nevaru būt drošs - jo vienmēr pastāv neliela iespējamība, ka daiļliteratūra patiesībā varētu būt liktenīgs dokuments, liecība. katrā ziņā, pasaule, kura ir atvērta šādai iespējamībai , manuprāt, vienmēr būs bagātāka (reālistiskāka) par to pasauli, kura šādām iespējamībām ir neatgriezeniski uz mūžu mūžiem aizslēgta ciet.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2013-02-14 23:03 (saite)
un ja nu s...var pārvērst zeltā, ja nu alķīmija ir zinātne... nebūsim neatgriezeniski, ko ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]osinsh
2013-02-14 23:39 (saite)
jap. un pasaule, kas ir atvērta iespējamībai, ka spaidermens eksistē, arī ir "bagātāka (reālistiskāka) par to pasauli, kura šādām iespējamībām ir neatgriezeniski uz mūžu mūžiem aizslēgta ciet".

Vienīgā atšķirība, ka tagad pa šiem gadiem, printēt spēja ir attīstījusies, un mēs varam uzražot komiksus, nevis vnk tekstus drukāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2013-02-15 00:23 (saite)
nu un kā lai es strīdos ar cilvēku, kas nesaprot, kā strādā fotosintēze, gravitācija, kas ir hēlijs, utt
tā runā, ka pat tacits savās annālēs ir diezgan daudz ko samuldējis, tādēļ Ieteiktu Būt Uzmanīgiem Ar Šī Perioda Vēstures Dokumentiem )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2013-02-15 01:25 (saite)
man ļoti patika kaut kad cibā

Image

protams, viņš to saka ar negatīvu nokrāsu, bet man tas liekas brīnišķīgi, es iedomājos kādu Amazones džungļu indiāni, kuram tas viss ir dziļi pie vienas vietas, un ka neskatoties uz to, neviens no mums abiem nav nekādā ziņā pārāks pār otru, šķiet, ir cilvēki, kas ar saviem gravitācijas likumiem, h2o, fotosintēzi ceļ kaut kādas mākslīgas sociālā elitisma barjēras.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2013-02-15 02:45 (saite)
katrā ziņā amazones indiāņa bērnam nav jādzīvo no divu gadu vecuma ar vainas apziņu nezināma dieva priekšā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2013-02-15 04:36 (saite)
nu re, te nonākam pie barjēras - tu vainas apziņu neatzīsti par vērtību, bet pretējā pusē ir diezgan citādāks noskaņojums. tad nu laikam atliek tikai lūgt Dievu/-s, lai šādas barjēras cilvēku starpā mazinātos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]basta
2013-02-15 11:54 (saite)
skaisti! :*

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?