Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-02-14 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai jūs, roku uz sirds liekot, varat apgalvot, ka jūs publicētu kristiešiem un sevišķi kristiešu ģimenēm tik apvainojošu rakstu, kas būtībā aicina ierobežot reliģiozo vecāku tiesības?
xx
cilvēkiem, atšķirībā no valsts institūcijām, nav tādu tiesību, kas ļautu ierobežot citu cilvēku pamattiesības. jo bērns, tipa, nav īpašums tomēr.

man nav nekādu antipātiju pret kristiešiem. protams, diskusija ar cilvēkiem, kas uzskata, ka zemeslode ir sešus tūkstošus gadus veca (vai arī ir Ne Viss Bībelē Rakstītais Jāsaprot Burtiski) un mēģina uzdot daiļliteratūru ar pusi noplēstu lapu par morāles etalonu (klau, moš, noplēšam pusi kriminālkodeksam un pamēģinam piļīt tādā garā ar savu laicīgo valsti), kur dievs ar sava laicīgā pārstāvja palīdzību katru gadu maina savu oficiālo viedokli kādā jautājumā (pēc tam kārtējo reizi pasludinot to par morālo etalonu, līdzīgi kā Kim Jong Uns sevi sludina kā pirmo cilvēku uz mēness) un pauž uzskatus, ka reiz bārdains čuvaks pamēģināja no māla un ūdens uztaisīt neironu tīklus ar acs varavīksni, un viņam izdevās (Jo Ceļi Ir Neizdibināmi), a visa pārējā zinātne ar saviem empīriskajiem faktiem var iet nahuj...vārdsakot, diskutējot dažreiz rodas samērā lielas šaubas par pilsoņu veslo saprātu.   


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?