Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-01-22 01:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
starp citu, vienmēr esmu brīnījies, kādi cilvēki sēž lombardos aiz lodziņa, kas zin, ko pieņemt un ko nepieņemt
tipa, kaut kādi zvērīgi guru
ar dārgmetāliem un pulksteņiem vēl tā
bet, teiksim, atnes cilvēks kaut kādu devaisu, par kuru pats nezin, kā tas strādā, pa vienu galu nāk liesmas, pa otru silikons
guru uzreiz - pieesmit lati, huļe

kaut kādus ziemeļkorejiešu videomagnetofonus atpazīst un tajā pašā laikā plazmas megaultradigitālos tačpadus , mūzikas instrumentus, pārcilvēki, jei bogu


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kautskis
2013-01-22 01:23 (saite)
Ha, ģelo ņe hitroje: piedāvā stipri zemāk zem tirgus vērtības, jo 1) ieķīlātājs, iespējams, negribēs par tik niecīgu naudiņu šķirties no savas mantiņas un nāks vien atpakaļ atmaksāt aizņēmumu vai 2) ja nu nāksies mantiņu pārdot, tad tie tipi, kas lombardos uzpērk mantas, par kapeikām paņems arī visneizprotamākos devaisus.

Atnes tu kaut kādu silti skanošo pastiprinātāju 18. gadsimtā cirsta riekstkoka korpusā un ar lampām, kas izlodētas no 1950. gada sputņika prototipa. Guru apskatās, saka, piecdesmit lati, un iepūt tu viņam. Nepiekritīsi un neieķīlāsi -- tad ta' bēda, nāks vietā cits. Ja nebūs izejas, piekritīsi.

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2013-01-22 08:12 (saite)
guru viņi ir, ja salīdzina ar cilvēku, kas teļļuku izvēlas internetbodē, ieķeksējot vienīgo pazīstamo ražotāju un cenas diapazonu. a tā, droši vien daudzmaz orientējas kas ir [ka]kas un kas nav.

guru viņiem ir tas, kurš sastāda Bradisa tabulas, pēc kurām iesācējs var sākt cenot - tāks, kas mums te ir...tačpads - ar abolīti 45 lisie, bez - 15. un iepūt. tāks....pulkstenis arient expres...metiet šajā kurvī, tas ir par velti....

(Atbildēt uz šo)


[info]begemots
2013-01-22 08:30 (saite)
jāpiezīmē, ka pārdod viņi pa lielam to elektroniku pēc tam par gandrīz internetveikala cenu jaunam gadžetam, so not interesting.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2013-01-22 09:19 (saite)
nu jā, nav kur īpaši izvērsties
tādus urbjus vai kaut ko padārgu labāk taču pirksi jaunu un ar garantijām (ja vien briesmīgi nevajag uz sitiena vai arī alkotripa laikā nerodas atklāsme, kā es visu šo laiku esmu dzīvojis bez tikbrīnišķīgas mājas kinozāles vai pleisteišana stūres)

atliek tikai mobiļņiki krīzes situācijām

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kauns
2013-01-22 18:39 (saite)
tieshi to pashu domaaju
kaa katraa urlaa aiz stikla gjeenijs sleepjas

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?