Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2011-07-09 19:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Poll #18382 fdsjndfjmgjkk
Open to: All, results viewable to: All

Velogarhu sračs: lūk, situācija. Es eju pa ietves kreiso pusi, kad man pēkšņi ienāk prātā veikt sudmaliņu soli uz labo pusi, lai paostītu ceriņus, un manā organismā ietriecas velosipēdists, kurš vēlējies pabraukt man garām. Šajā situācijā:

View Answers

Gājējam ir zema pa ietvi staigāšanas kultūra
7 (9.0%)

Velosipēdistam ir zema pa ietvi braukšanas kultūra un nav zvaniņa
30 (38.5%)

Visi visapkārt ir mudaki, kultūras vispār nevienam nav nekādas un солнце ёбанный фонарь
41 (52.6%)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2011-07-11 01:40 (saite)
šis jau nav velojautājums, drīzāk "vai es skatos, vai neskatos, kur eju" jautājums. jo izlekt priekšā jau var ne tikai velobraucējam, bet arī gājējam un arī gājējam ar visādiem pričendāļiem, tipa bērnu ratiņiem. bet, protams, cepetim pateicīgāk tur ielikt velobraucēju :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kinskis
2011-07-11 10:29 (saite)
gājēji savā starpā uz ietvēm saskaras jau gadsimtiem, un nevienam par to nenāk prātā kurt fleimus. tā ir normāla parādība. savukārt, ja notiek sadursmes starp gājējiem, no kuriem neviens nekādu atbildību neprasa, vismaz kamēr viņi ir uz ietves, un velosipēdiem, kas pa to pašu ietvi pārvietojas vismaz 2x, ja ne 3x un 4x ātrāk, fleims ir loģisks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2011-07-11 10:36 (saite)
tā ir "normāla parādība" tikai tāpēc, ka nav neviena svešā, kuru mēģināt izbanot no satiksmes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kinskis
2011-07-11 12:34 (saite)
redzi, ja visi riteņotāji, kas ir lieli šefi tikai 1x gadā kritiskās masas laikā, izlīstu uz ielu braucamajām daļām kā likums un nepielūdzamā realitāte, sak, tā tas tagad būs pa trīs pieesnt, visiem būtu tikai labāk. un visa mana cieņa. tagad riteņotāji ir izraudzījušies mačīt vājākos - gājējus. reižpareizei gan uzraujas, ka vājākie mēdz būt arī fiziski stiprāki un tad jālauž traģēdija un jāsāk bruņoties. milkija joks par nazīti kabatā, piemēram, ir zem katras kritikas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2011-07-11 12:37 (saite)
nu gan tu kaut ko jauc. ja mēs runājam par "šķiru cīņām", tad močīti tiek velosipēdisti, jo viņus neviens nekur negrib - autobraucēji ņurd, lai vācas uz ietves, gājēji ņurd, lai vācas uz brauktuves. nu a ja mēs runājam par indivīdiem, kurš nu kuru kur močī, jo lohi ir visur, tad par šķirām vienalga nekāda runa nesanāk vairs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kinskis
2011-07-11 12:43 (saite)
es nerunāju par šķiru cīņu (šādā pagriezienā tev varbūt pat ir taisnība), es runāju par parastu drošību uz ietves, bez ideoloģiskiem piejaukumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?