Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2010-05-25 13:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bet, lūk, kur jautājums par draudzību noved
interesēs
kopīgos vaļaspriekos
respektīvi, ja divus cilvēkus bērnībā ir interesējis ātri skriet un skaļi bļaut, tad pēc tam, kad vienu interesē gleznot ainavas, bet otru - ieguldīt investīcijās, viņiem vairs nav par ko runāt
te kaut kas ir nepareizi


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]brock
2010-05-25 15:33 (saite)
Pasēkt kopā par ko? Atcerēties bērnībā izdarītās stulbības, jā varbūt. Parunāt par esošām aktualitātēm, dzīvi tagad - tur var arī sanākt, ka jūs pēc gadiem esat ar tik krasi dažādiem uzskatiem, ka drīzāk sastrīdēsities tagad, kaut arī likās, ka bijāt bff.
Neviens nesaka, ka bērnības draugi, lai arī 10 vai vairāk gadus nav redzēti, nav vairs draugi un nebūs vismaz kaut kas par ko parunāt vismaz pāris minūtītes, bet tur jau tā lieta, ka tās būs pāris minūtītes vai nu teiksim maksimums viena diena. Pēc tām arī sapratīsiet ir jums kas kopīgs vēl vai nē.
Un vispār jautājums ir - kas vispār ir draudzība? Man liekas tas ir diezgan nu tāds temporāls jēdziens, kur jāsakrīt laikam, vietai un kaut kādiem vēl apstākļiem, kas vieno kopā jūs. Mūsdienās gan salīdzinoši vietai vairs nav nozīmes, jo varētu teikt, ka man tagad ir divas draugu kategorijas - tie, kuriem tiekos, kopā ejam dzert alu utt, un tie kuriem tiekos varbūt reizi gadā, bet reāli var sanākt caur visādiem saziņas līdzekļiem ar tiem pat iespējams uzturu vairāk kontaktu nekā ar tiem, kuriem katru piektdienu nokāp pagrabā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?