Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-12-16 20:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sāls
izlasīju šellijas ierakstu par pārsālīšanu un padomāju, ka nekad neko dzīvē neesmu pārsālījis
respektīvi, esmu pagatavojis gurķu-tomātu salātus ar esenci etiķa vietā, kurus pats personiski arī apēdis, nepamanot nekādu atšķirību
esmu kruta pārmočījis piparus vienā sakņu sautējumā
droši vien vēl atradīsies kaut kādi kulinārie varoņdarbi

bet toč, ar sāli ir kaut kā tā, ka es apbrīnoju, kā meitenes drosmīgi viņu tur ber bezmaz tējkarotēm un kaisa šķipsnām - man bieži ēdiens tieši kaut kāds nedasālīts pirms fināla sanāk, nu un tad es tur pieberu beigās nedaudz, cik vajag, bet kā var kaut ko pārsālīt - mistika :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2009-12-16 21:55 (saite)
kafūžos piesēžos pie galda, un pirmā lieta, ko pārbaudu - vai sāls trauciņā ir sāls. vienmēr vajag vēl.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2009-12-16 22:13 (saite)
man kaut kā līdzīgi
nu tad viņi liek par maz sāli, vai arī mums tādas organisma īpatnības?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2009-12-16 23:01 (saite)
viņi vienkārši liek par maz sāli.
baltā nāve ir cukurs, nevis sāls. a visi sadomājušies, ka sāls dikti slikts un tad izliekas, ka bez sāls baigi garšīgi.

turklāt, vikipēdijā par sāli lasīji? tur sanāk, ka sāls bezmaz vai pasaules pastāvēšanas pamatā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2009-12-16 23:23 (saite)
Vo! Es pēc saviem mēriem ar neko neesmu pārsālījusi, bet es nojaušu, ka tā liksies manam Dārgajam un lielai daļai pasaules, kas nečamdās pēc sāls trauciņa katrā kafejnīcā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?