Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-07-23 14:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
apmeklēju labākās filmas pasaulē con air imdb lapu
tur skatītāji vērtē šedevru 6.6/10
pajautājiet vēl, kāpēc es būšu pirmais, kas apšaus inteliģenci


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]brock
2009-07-23 15:24 (saite)
pag, nejauc manu vērtējumu ar kopējo :) Savu es ņemu par pilnu, kopējo nē. Kopējais nav ņemams par pilnu :) Ielieku vērtējumu es priekš sevis, lai pēc gada vai diviem, kad būs jau piemirsies kāds draņķis tā filma bija, es redzētu to pēc vērtējuma. Vienkārši nav vēlme noskatīties otrreiz pēc pailga laika filmu, kura man nepatika, tikai tādēļ, ka esmu piemirsis (kas notiek ar sliktām filmām), bet nez kādēļ piem., tu vai cits (kuru viedokļus palasu un ieklausos) esi ieteicis kā labu esam. Divreiz uz viena un tā paša grābekļa negribas uzkāpt. Savu vērtējumu filmām jau tu redzi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2009-07-23 15:31 (saite)
nu bet tad, kāpēc vērtējums, kuru liek tādi paši cilvēki, kā es vai tu, nav ņemams par pilnu? ne jau roboti no kosmosa to liek, bet mēs paši?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brock
2009-07-23 15:41 (saite)
tas tik liekas, ka tādi paši cilvēki kā tu un es :) Patiesībā esmu novērojis, ka cilvēki ir ļoti dazādi (vismaz nu tādu, kam patiktu viss tas kas man patīk kaut vai tik ņemot filmas būtu ļoti grūti atrast).
Piemeram, man Con Air loģiski, ka patīk, bet nez vai tas lielākai daļai cilvēku būs tik pat loģiski kā man :D Imdb piemēram reti kuru horror filmu atradīsi ar rating augstāku par 7, bet man šā žanra filmas tik ļoti patīk, ka reti kuru novērtētu zemāk par piem 5 :) Ja es skatītos un izvēlētos horror filmas pec imdb kopējā rating, noteikti ļoti daudz labu eksemplāru palaistu garām :) tikai tādēļ ka vidējais imdb rating ir piem 4.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?