Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-02-08 16:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:beyond good & evil, homoerotiski raksti, ебанный стыд

tātad vakardienas mikrodiskusija ar rasbainieku par GTA 4 plakātu gluži vienkārši uzvedina uz sabiedrībā nepopulāru jautājumu:

meitenes un sievietes, kas spēlē elektriskās spēles, vai jūs kādreiz esat, lūk, tur RPG, kurā pastāv varoņa dzimuma izvēle, konstruējušas savu varoni, kā varenu barbaru ar apgreidotu mietu rokā? nu vai kakainu vizardu vispār?
varētu zamuķīt gamez.lv homoerotisku rakstu



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crescendo
2009-02-09 12:20 (saite)
Un Undermountain un Undertide? ja speeleeji...

Pirmo gaaju ar cilveeku zagliiti, sievieshdzimtee. (un lielo briesmiigo barbaru kaa back-upu. (ljauni jau bija pakaitinaat pretiniekus, un tad atstaat barbaru + no skrolla summonotu dziivnieku 'kaut kaa tikt galaa, vinji tak lieli stipri un varees'...) Veelaak iesaaku ar viirieshpersonaazhu - un zini.. speeleejaas labaak.. tur subploti ir shaadi taadi salikti, kas sievieshpersonaazhiem nav pieejami.


Bet kaut kaa Undermountain un Undertide ar sievieshpersonaazhiem nespeeleejaas vispaar, apnikaas aatri. Elfu monks-asassins - luudzu. Bet sievieshpersonaazhus nespeeju savaa praataa tai settingaa ierakstiit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2009-02-09 14:09 (saite)
undrentide toč gāju, un nupat no atmiņas dzīlēm iznira ka tiešām ar zaķi paladinu. bet vairāk gan neatceros neko, sitmannost :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?