Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-09-06 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
klau, kas zin - a cik sarežģīti ir iemācīties ēst ķīniešu vai japāņu ēdienu ar kociņiem? cik ilgā laikā to var paveikt, un vai tajā laikā visu laiku ir arī jāēd tikai austrumu ēdieni?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2008-09-06 17:54 (saite)
nu tak šašlikus nevar ēst ar kociņiem
es brīnos, kā var rīsus. tos taču nevar satvert.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dejavu
2008-09-06 17:57 (saite)
Šaslikus var mierīgi ēst ar kociņiem.
Es iemācījos 10 minūšu laikā un mājās ar kociņiem ēdu visu iespējamo, izņemot zupas un putras.
Japāņu rīsi parasti ir nedaudz lipīgi, tāpēc tie salīp nelielās piciņās un ir viegli satverami, bet tie ir specifiskie japāņu rīsi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2008-09-06 17:59 (saite)
a ja es tagad novārīšu rīsus latviešu parastos ar kaut kādiem baklažāniem, tā būs elle, ja?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liene
2008-09-06 18:06 (saite)
tak nē, būs jautri. pamēģini. nav tie kociņi nekas tāds, no kā būtu jābaidās :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ld
2008-09-06 17:58 (saite)
rīsus neajag pa vienam satvert :)
drīzāk līdzīgi kā ar karoti attiecībā uz rīsiem jādarbojas.
ķīniešu rīsi jau tādi ķipīgi arī, vairāk turas kopā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]liene
2008-09-06 18:04 (saite)
arī šašliku var paņemt ar kociņiem, nu, pilnīgi mierīgi. padomā, piemēram, suši pēc formas un izmēra daudz neatšķiras no šašlika gabaliņa.
bet ar rīsiem - var piešauties, nav tik traki ar to saņemšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?