Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-08-15 14:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lūk, cibiņi anekdotes anekdotēm par džordžijas štatu, bet es tiešām nesaprotu, no kurienes amerikā ar tik fantastiskām izglītības iespējām, ir tik nenormāli zems zināšanu līmenis. lūk, mēs savā mazajā banānu valstiņā, tipa, zinam, kur atrodas ekvadora, kaljari pilsēta vai barenca jūra. mums to visu māca kurā, piektajā klasē? a ko māca mazajiem amerikas pavalstniekiem tā vietā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2008-08-15 14:46 (saite)
a arīdzan PSRS ģeogrāfijā bija kaut kāda latvijas ģeogrāfija, tiesa, tur pilnīgi cits naratīvs bija mācīšanā, likās, ka viss ir drausmīgi tālu, tobiš tur PILSĒTA BAUSKA, vēlāk izrādijās, ka tā ir stunda ar automašīnu cauri iecavai, un nekā šajā pilsētā vispār nav
tas vietējiem būtu pozitīvi pabraukāt kā imantam ziedonim pa savu dzimto zemi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brock
2008-08-15 15:05 (saite)
Vispār esmu ievērojis, ka tieši rīdziniekiem (kas dzimis un visu laiku dzīvojis Rīgā) ir problēmas ar Latvijas ģeogrāfiju, lieta tāda, lielai daļai, kam nav tāds darbs, nav lauku kaut kur ārpus Rīgas, ir maz nojausma par to kā ir ārpus Rīgas, un nebrīnītos, ka ir padaudz cilvēku, kas tā arī savā mūžā pat neizbrauc nekur tālāk par Rīgas rajonu, un tad nav brīnums, ka viņam Bauska liekas kaut kas tāls, laigan tas ir smieklīgi tuvu (vismaz man tā šķiet, jo katru dienu šo ceļu mēroju no Bauskas braucot uz darbu Rīgā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2008-08-15 15:10 (saite)
thhh, jā tieši rīdziniekiem
ventspils iedzīvotāji kaut ko ahujenna rubī par latgales reālijām

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brock
2008-08-15 15:19 (saite)
nu varbūt man sanācis vienkārši ar rīdziniekiem kontaktēties vairāk :D
Protams, kā jau teicu, manu zināšanu līmeni ģeogrāfijā nebūtu objektīvi salīdzināt ar viduvējo cilvēku zināšanu līmeni, ja ģeogrāfijas zināšanas man pat pirms pamatskolas jau bija tādā līmenī kādām jābūt pēc pamatskolas. Es pats novērtējot šajā jomā citus cilvēkus noteikti esmu neobjektīvs, jo man uzreiz ir jautājums - nu kā to var nezināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?