Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-08-15 14:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lūk, cibiņi anekdotes anekdotēm par džordžijas štatu, bet es tiešām nesaprotu, no kurienes amerikā ar tik fantastiskām izglītības iespējām, ir tik nenormāli zems zināšanu līmenis. lūk, mēs savā mazajā banānu valstiņā, tipa, zinam, kur atrodas ekvadora, kaljari pilsēta vai barenca jūra. mums to visu māca kurā, piektajā klasē? a ko māca mazajiem amerikas pavalstniekiem tā vietā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]marina
2008-08-15 14:24 (saite)
pie tam vēl, arī Latvijā ir afigenna daudz cilvēku, kas pat nezina, kā sauc mūsu ministru prezidentu, kā arī tādu kā es ar slikti attītītu šī īpašā veida atmiņu. Es, piemēram, neatceros ne sūda no Latvijas rajonu pagastiem, lai gan pirms 3 gadiem zināju tos visus no galvas, varēju 3 sek laikā sameklēt uz kartes un iebakstīt ar pirkstu jebkuru LV pagastu un nokārtoju eksi par šito uz 10. es vnk vairs neatceros un viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2008-08-15 14:33 (saite)
Latvijā ir afigenna daudz cilvēku, kas pat nezina, kā sauc mūsu ministru prezidentu
----------------------
nu takš, skolā var iemācīt tikai konstatntas lietas, salvadora būs vienmēr, kamēr ministru prezidenti mainīsies. es arī nespētu nosaukt esošās valdības sastāvu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]marina
2008-08-15 14:38 (saite)
jā, bet es, piemēram, nezinu, kur ir salvadora un kas ir salvadora. bet es vnk nespēju sevi pārliecināt un iekomplekost, ka tāpēc esmu stulba.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2008-08-15 14:41 (saite)
labi, nu tu esi cilvēks, kam vienkārši mācītais nav palicis galvā, tāpat kā man kaut kādas algebras formulas nav palikušas.
bet enīvei, man šķiet, nu ka ģeo ir jāzin
savādāk tu nespēj saprast procesus, kas notiek pasaulē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?