Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-07-17 20:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
čota es nesapratu, kas bija bez tabu? abloms un frukts nav īstais?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polkovnik
2008-07-17 21:14 (saite)
šis ir just personal, bet mani bērnībā viens vilku suns sakoda, tāpēc vienmēr ieraugot nepazīstamu suni, man momentā izdalās adrenalīns. MOMENTĀ un nenormālos daudzumos. un suņi to MOMENTĀ jūt un viņiem, cik zinu, tas ĻOOOOTI NEPATĪK! un tādam ar adrenalīnu norasojušam cilvēkam pats draudzīgākais suns nedomājot metas virsū. tāpēc es varu pateikt tādiem saimniekiem vienu - beidziet stastīt savas pasakas par draudzīgajiem suņiem un nebaidīšanos un aizvāciet savus dievišķos lopus no publiskām vietām vienreiz un uz visiem laikiem!!!! besī arā. simts punkti, arī cibā ir kādi tādi suņu īpašnieki, - šo es veltu viņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]murse
2008-07-17 21:32 (saite)
Agree.
Sunim atrasties uz ielas jau ir nemitīgs stress. Visur cilvēki, smakas, sveši suņi, kņada utml. Nevar uzņemties atbildību par to, ko nevar kontrolēt. Pie tam, ir daudz godprātīgu suņaudzētaju, bet tikpat arī nevērīgu, nežēlīgu - tas tāpat kā ar bērnu vecākiem. Nesen redzēju bērnu laukumiņā ģimeni ar bērniem un jaunu vilku suni, kurš skraidīja apkārt bez uzpurņa starp visiem tiem sīkajiem. Es tai brīdī gāju pie mammas palūgt, lai uzliek viņam uzpurni, kad suns metās virsū garambraucošajam velosipēdistam un nogāza šo no riteņa. Tad dāma sasparojās un sāka lamāt savu meitu, ka tā nez kāpēc noņēmusi uzpurni utt. Nu bīstami tas ir, nav jau nekāds kingkongs, bet uzmanīgiem jābūt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2008-07-17 21:47 (saite)
tur kā reizi, man šķiet, ir visai elementāri
čuvaks aizved savu suni Izskraidīties - nu,ir skaidrs, ka sunim jāizloka tomēr kājas no nemitīgās gulēšanas dzīvoklī - kaut kādā vientuļā meža nomalē
viņš palaiž viņu vaļā bez pavadas un uzpurņa desot, a tur, teiksim, areālā ieskrien maza meitenīte, kas sunim ir tāds aizraujošs kustīgs medību objekts
un te nu, vot, var ilgi un globāli spriest, kas pie tā ir vainīgs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polkovnik
2008-07-17 21:56 (saite)
ne tikai maza meitenīte, bet arī no pēdējā mikriņa mājās nākošs polkovņiks, kurš, bļe, nezin kurā kokā uzrāpties, jo ir tikai priedes, kam zari sākas pārāk augstu. un tad nu stāvi tur stundu gaidīdams, kamēr kāda jautri ķiķinoša dūdiņa ar savu pimpja aizvietotāju aties vismaz kilometra attālumā, bet viņa iet lēni un izbauda situāciju. fak, fak un vēlreiz fak! skraidiniet savus suņus aiz aizslēgtiem vārtiem! pirms pāris gadiem viens kaukāzietis mūs ar drugānu ar riteņiem padusē ietrenca gaujas nacionālajā parkā, kur gandrīz apmaldījāmies, gandrīz iestājās nakts un mobilais arī nobeidzās. tādos laukos, it sevišķi klajās vietās, kur nav koku, kuros uzrāpties vai dīķa kurā ienirt vispār ir amba!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]murse
2008-07-18 00:34 (saite)
nu ja, bet es jau runāju par bērnu laukumu, kur uz kvadrātmetru ir pusotrs bērnelis. Saprot, realitātē tādu suņu-izskraidīties-vedēju un privātmāju īpašnieku ir varbūt labi ja trešdaļa, pārējiem ir darbs-pienākumi-mazs dzīvoklīc-blabla, un atliek laika tikai suni aizvest uz tuvāko parku, kur mudž no citiem suņiem/bērniem/velofaniem utml. Esi kādreiz bijis ziedoņdārzā ap deviņiem no rīta vai vakarā? Biezs! Un ja tādās situācijās (ko, protams, kroplā civilizācija pati radījusi utt.utjpr.) kādam uznāk mellie, tad jau pēc tam vienalga, vai viņs ir "mīļš sunīc, nekad agrāk nav kodis" vai nē. Manai radiniecei šitā sakoda šuneli beigtu, tāds pustraks un bezuzpurņains cilvēka draugs..tai pašā parkā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?