Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-07-05 11:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vēl man ir četri kilogrami ar sparģeļiem
sparģeļus ir iespējams kaut kā iekļaut pusdienu programmā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anonymous
2008-07-05 12:04 (saite)
Mazliet apvāra sālsūdenī, bet nepārspīlē, lai saglabājas kraukšķīgums. Nekādu cepšanu un sviestu! Klāt, ja nav veģetārietis, piekož gaļas gabalu. Gaida pirmo spareģeļu čuru.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2008-07-05 12:06 (saite)
apvārīt sālsūdenī - tas ir kā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]anonymous
2008-07-05 12:20 (saite)
Drusku pavārīt ūdenī, kam piebērts mazliet sāls

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ld
2008-07-05 12:22 (saite)
kāds kraukšķīgums?!?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2008-07-05 12:28 (saite)
daļa no sparģeļiem ir diezgan cieti, mīkstāki kā, teiksim, rabarberi, bet tiešām kraukšķīgi
daļa ir ļoti mīksti
nu tur vienas olbaltumvielas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2008-07-05 12:35 (saite)
nu patiesībā ir tā, ka labi sparģeļi ir tie, kas ir stingri, bet kuriem paspiežot nogriezto galiņu drusku izdalās sula. t.i. galiņš nedrīkst būt sažuvis. ja tas tāds ir, tad tie sparģeļi jau ir veci.

ar citiem neesmu eksperimentējusi, bet gatavi (novārīti) baltie sparģeļi nav kraukšķīgi. nu varētu salīdzināt ar stiegrainu vārītu cīsiņu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ld
2008-07-05 12:49 (saite)
negataviem tiem jābūt tādiem kādus tu salīdzini ar rabarberiem.
mīkstie ir ārā metami, ja vien nav kaut kāda eksotiskā šķirne, ko es nezinu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?