Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
nu patiesībā ir tā, ka labi sparģeļi ir tie, kas ir stingri, bet kuriem paspiežot nogriezto galiņu drusku izdalās sula. t.i. galiņš nedrīkst būt sažuvis. ja tas tāds ir, tad tie sparģeļi jau ir veci.

ar citiem neesmu eksperimentējusi, bet gatavi (novārīti) baltie sparģeļi nav kraukšķīgi. nu varētu salīdzināt ar stiegrainu vārītu cīsiņu :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?