Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-11-24 04:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man izstāstīja, ka buldogi nepadodas dresūrai un vislabprātāk paši aprīs dresētāju, kas ir kruta, tomēr norok manu megaideju par "seriālu ar suni"

es biju izštukojis kā: značit ir trīs varoņi - Buldogs ar sarūsējušu sarkanpleķainu dzelkšņainu ošeiņiku un izbalējušu svītrkodu uz pakaļas (dzīvnieks suns), kurā katrs jauns upuris tiek atzīmēts ar jaunu svītriņu, viņa īpašnieks - Ģēnijs ar paralizētām rokām,kas nevar izdarīt neko, bet Noziedzniekus uzvar ar harizmu, un Bibliotekāre Ar Brillēm, kurai ir pistole, bet kura nespēj nevienam trāpīt, tikai briesmīgi nobiedēt.

un tas būtu baigi zajebisj, man galvā ir scenārijs vismaz sešām sērijām. pamatideja: neviens neko lāgā nespēj, tikai Buldogs viens pats atrisina lietas. lūk, teiksim, etīde: kad Noziedznieks nāk ārā no lielveikala, Bibliotekāre viņa mašīnā uz aizmugurējā sēdekļa novieto Buldogu, sagaida, kad Noziedznieks tur iesēžas un nobloķē durvis. a tālāk mašīnas logi tiek naturāli aizlieti ar sarkano tinti.

par to visu man ir simtiem ideju, prastu zīmēt, uzgleznotu komiksu un miers.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]starro
2007-11-24 05:48 (saite)
vai tad tāda jau nav? šķiet, saucās "neglītais pīlēns"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-11-24 05:53 (saite)
nu tas taču ir mēsls bez buldoga

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ravejsledzejs
2007-11-24 14:37 (saite)
jāaudzina no dzimšanas. un, ja labi sarunā, no dzīvniekiem var panākt visu, ko vajag. tikai tas jādara, lai dzīvnieks pats gribētu to darīt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?