Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-11-06 15:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jurģis liepnieks uzdod neretorisku jautājumu sabiedrībai: "kas notiek, ja valstī spēcīgākais politiskais spēks izjūk?"

vot, visiem tiem, kas cenšas man iestāstīt par fīču "tu neesi tauta, ko tu muti taisi vaļā tautas vārdā"; lai man parāda šo mēmo bezpreģela atbalstītāju saimi, kas negāja ielās, jo acīmredzot gudrāki un siltāk ir pie televizoriem, lai viņi atklāti pasaka - JĀ, MĒS ESAM ŠOBRĪD PAR BEZPREĢELU VALSTĪ. UN MUMS TAM IR BŪTISKS IEMESLS.

ahujeļi. šie cilvēki galīgi ahujeļi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tiesibsargs
2007-11-06 20:05 (saite)
es esmu pret demonstrācijām valstī, it īpaši + cenzurējamo saraksts

dārgais draugs, par sapulču brīvību esi dzirdējis? kaut kas nepatīk to sejās, kuri demonstrē? centies atrast kļūdas, nepilnības? kam tad vēl demonstrācijas domātas, ja ne interešu bīdīšanai? un kāpēc tu domā, ka visiem, kas piedalās konkrētā demonstrācijā, jābūt vienādiem viedokļiem arī visos citos jautājumos? vajag tā kā padomju laika visiem ar kopmartijas noteiktiem plakātiņiem un baloniņiem?
tu šķiet vispār neesi sekojis līdzi notikumiem, lūk, piemēram [info]skuka savā uzrunā tur krietni nogānīja gan jauno laiku, gan citas opozīcijas partijas. tu vispār neesi neko sapratis.

un ja godīgi, es tā īsti nesaprotu, ko tu dari šajā valstī. labāk uz irānu vai pakistānu dodies, tur viens viens bārdains tēviņš un grupa ar stroķiem notur kārtību. nekādu putņu un jauno laiku. fantastiski taču!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?