Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-08-12 12:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Poll #12668 Pacelsim jautājumu
Open to: All, results viewable to: All

Tu uzskati, ka bērnu drīkst fiziski sodīt?

View Answers


31 (47.7%)


34 (52.3%)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sii
2007-08-12 16:44 (saite)
heh, jautājums uzdots par sodīšanu, būtībā tātad par sekojošu darbību pēc kaut kā slikta izdarīšanas, bet es atcerējos epizodi iz savas bērnības, kad dabūju ar čību pa pakaļu par kaut kā nedarīšanu. un šobrīd uzskatu, ka dabūju par maz. ja varētu atgriezties laikā, es būtu ar mieru saņemt kārtīgu pērienu, lai - kaut vai aiz bailēm no atkārtota soda, bet - darītu. es pilnīgi noteikti esmu pret jebkāda veida sistemātisku bērnu klapēšanu par visu pēc kārtas, vienk domāju, ka arī visādi citādi saprātīgi vecāki var nonākt situācijā, kur vārdi nelīdz.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]polkovnik
2007-08-12 17:09 (saite)
gudram bērnam jebkura vecāku pedagoģiskā aktivizēšanās, pat vispārdomātākā, vienmēr izraisīs tikai pretreakciju. mīlēt vajag, tad šādi jautājumi neradīsies. bet, ja nevari mīlēt SAVU bērnu, tad strādā pie tā, lai nebūtu tik atsvešināts pats no sevis un līdz ar to arī no SAVA bērna, vai arī pārdomā, vai maz vērts taisīt nākamos (kāda velna pēc?).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-08-12 18:13 (saite)
vot ne tur ir tas jautājums
es arī esmu dabūjis no saviem vecākiem pa pakaļu, acīmredzot ar nolūku, ka tas mainīs manu riebīgo raksturu, bet tas NEMAINA. raksturu tas nemaina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?