Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-05-31 19:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
hipokrāta zvēresta fiškas
labi, mēs parunājām par saņķikiem. tagad parunāsim par dažiem simtiem latu.
es uzdošu jums pavisam tiešu jautājumu - vai jūs uzskatat, ka ārsts, kuram pirms operācijas nav iedots kukulis, uz operāciju galda, sola, nezinu kurienes veiks speciāli savus pienākumus daudz vājākā un paviršākā līmenī, nekā to spēj? pat tāds, kas to ir paprasījis pirms medicīniskā ekšena?
kā jūs uzskatat, ārsts ir spējīgs nogalināt cilvēku, jo viņam nav iedots pietiekoši daudz naudas? vai vispār nav iedots? "lai pārējie zin"?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lauwa
2007-05-31 20:54 (saite)
nee, bez aarstiem nepaliekam. Tici man, ja buutu shgtuka pa slodzi - liela dalja aarstu nekjeepaatu rokas ar taam aploksneem. njemot veeraa ka lielaakoties aarsti straadaa 1,5-2,5 slodzes(un taapat truukst aarstu) un patreiz sanjem reizes 5 mazaak par slodzi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-05-31 20:57 (saite)
tātad tikai kontroles jautājums?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauwa
2007-05-31 21:01 (saite)
Es domaaju ka lielaakoties tikai algu jautaajums.
Ja tev gribaas eest un maajaas ir paaris beernelji, kas ir jaalaizh skolaa - tu arii neatteiktos no naudas ko pacients tev provee iesmeereet. Bet ja tev finansiaalais staavoklis nespiezh - tu sev probleemas taisiit nemeegjinaasi.
Tiiri logjiski spriezhot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-05-31 21:04 (saite)
jā, bet tad es atkātot varētu streipa jautājumu - no kurienes šikās mašīnas un šikie mitekļi? ja reiz tas tomēr būtu tikai izdzīvošanas jautājums...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauwa
2007-05-31 21:12 (saite)
tiem, kuriem ir taas shikaas mashiinas arii vajag peetiit, no kurienes.
1) lielai daljai aarstu ir privaati uznjeemumi, privaatkliinikas, bagaati vecaaki(sheit kaa piemeeru uzreiz var mineet jaunu aarstu-neirologu, kuram smukas mashiinas numuraa rotaajas "NEIRO"), dziivesbiedri utt.
2) te jau jaasaak skatiities kaada profila un kvalifikaacijas aarsts vinjsh ir, ja tas ir ierindas kjirurgs(lors,sanitaars,maasinja), tad visdriizaak tas ir pie 1 punkta. Jauns vai nepieprasiits aarsts lielus kukuljus dabuut nevar, domaaju tu saproti. Ja tas ir kjirurgs-kardiologs (vai tamliidziigi, kuri savu amatu prot paaris cilveeki Latvijaa) tad te jau paraadaas jautaajums par kukuljiem un negodiigu riiciibu. Tie darbojas diezgan droshi, jo konkurences praktiski nav (parasti zin cik otrs taada pasha amata meistars prasa pacientiem) un pacientam taapat nav kur sprukt. Sveikaa arii lielaakoties tiek taapeec ka ja shaadam atnjem papiiru un ietupina tad turpmaak pacienti brauks uz savaam operaacijaam/proceduuraam uz aarzemeem (kas protams izmaksaas krietni daargaak). Taatad te mees atduramies pie speciaalistu truukuma.
Taa ka redzi, ir varianti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?