Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-05-31 15:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
zinat, kas ar jums, mīļie tautieši, nav pareizi

tas, ka jūs prezidentam zatleram sākat piedēvēt visas tās lietas, kas ir koalīcijas pārstāvjiem un viņu nosacīti sabiedrotajiem. ļoti nosacīti, jo es šaubos, vai ļeģājevam var būt vispār kas kopīgs ar TP.

vot es zinu - ja ievēlētu endziņu, tad jūs tāpat bļaģotos, ka aiz viņa taču stāv tie maukas pčoli, cilvēki, kas reiz bija nevis vienkārši pret mūsu tautu, bet gan VISU mūsu valsti maskavas vārdā. jūs ar to būtu ok?

a tagad jūs vienkārši spriežat par cilvēku pēc tā, ka viens kompromats ir izskatījies sūdīgāk par otru kompromatu. šeit nav amerika. te nav demokrātu un republikāņu partiju pārstāvju duelis. visas šīs koalīcijas un opozīcijas aizies, izjuks un pie tam vēl diezgan ātri. bet zatlers ta paliks. četrus gadus, mīlīši.

jūs nespējat vienkārši normāli pieņemt pirmo prezidentu, kuram ir bijusi jebkāda iepriekšēja saskare ar latvijas reālpolitiku.

esmu beidzis.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]v00d00
2007-05-31 16:22 (saite)
Nesaprotu gudriniekus kas bļaustās par to redz cik viņš slikts, un kā viņš no pacientiem naudiņas ņēmis.
Tas jau tāpat kā skolnieki 1.septembrī/mācību gada beigās skolotājiem ziedus nes, ja kāds ir ar mani operējis, es uzskatu par absolūti normālu šim cilvēkam izteikt papildus pateicību, kas ir vai nu labs konjaks, vai nu aploksne, jo ja pie mums ārstiem maksātu proporcionāli tikpat cik vecajās ES valstīs vai ASV, tad būtu savādāk, bet te jau tiešām labi pelna tikai tie ārsti, kam medikamentu ražotāji maksā par savu zāļu lietošanu un testēšanu, savukārt tāda līmeņa ārstu pie mums ir labi ja piecdesmit.

Bet kopsummā imho tas cilvēks ir labākais iespējamais kandidāts no politiskās šmuces meklēšanas skatpunkta, ja jau sliktākais ko par viņu varēja atrast ir tas, ka ņēmis no pateicīgajiem pacientiem naudu ko viņi paši tam arī devuši.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-05-31 16:24 (saite)
atzīšos, v00d00, ka man uz to ir dziļi pohuj viss. mani interesē tikai, kāds zatlers būs prezidents.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]v00d00
2007-05-31 16:26 (saite)
A mani, savukārt, interesē tikai kā pusē viņš nostāsies. :)

Vienkārši za&%$aļi jau tie aborta upuri kuriem viss ir slikti un tik davai kaukt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]komentators
2007-05-31 16:30 (saite)
Zatleram prasot par tām pateicībām, vienā intervijā noskaidrojās - ka pirms operācijas sniegta nauda arī esot pateicība. Vobšem - vajag operāciju, bez pateicības nekā. Bet ne jau mani tās pateicības uztrauc, man vairāk viņa oranžais oreols nepatīk, kas viņu ir pavadījis visu priekšvēlēšanu laiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]v00d00
2007-05-31 16:36 (saite)
Latvijas ārstniecības iestādēs tā tiešām ir pateicības tradīcija, ieviesusies PSRS laikā, kad savādāk neviens īpaši neiespringa uz labvēlīgu iznākumu, un nostiprinājās 90`o sākumā-vidū ar bandjugānu starpniecību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?