mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[14. Jan 2018|12:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Par dzimstības kontroli baltajā pasaules daļā.

Neveselīga sieviešu emancipācija noved pie dzimstības samazināšanās(ne tikai), jo uzstādījumi pieprasa būt kā vīrietim un vairs neatliek laika būt sievietei. Ne visām, ne vienmēr, bet virziens cerams skaidrs. Neveselīga - kad sieviete cenšas būt vīrietis, sacensties ar vīrieti, bet tas principā nozīmē ka sieviete zaudēs, ja sacentīsies godīgi, neizmantojot sieviešu priekšrocības(iežēlināšana, sekss, bērni(ja ir), vīriešu nevēlēšanās izmantot vardarbību pret sievietēm(ir tādi gadījumi), vēl kas). Sievietēm, kā sabiedrības daļai, jāatrod savs veids kā emancipēties, vai precīzāk attīstīties, saglabājot sievišķību un sievietes funkcijas.

Ceru ka sapratīsiet, ka uzsvars liekams uz ... jāatrod savs veids, ..., saglabājot sievišķību un sievietes funkcijas. Pārējais šajā gadījumā - otrais plāns. Protams ir izņēmumi.

Ja nākamajā dzīvē piedzimšu par sievieti, ceru ka šo atcerēšos.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]watt
Date:14. Janvāris 2018 - 12:51
(Link)
ja alternatīva ir vairoties kā žurkām un pēc tam apsprāgt no pārapdzīvotības un resursu noplicināšanas, tad vajag emancipēt tikai vairāk un ātrāk.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:14. Janvāris 2018 - 13:15
(Link)
Melnīši, aziāti, arabāi turpina vairoties kā žurkas un apsprāgt no pārapdzīvotības un papildus meklēt labāku dzīvi pie baltā cilvēka, bet baltais ņem un apsprāgst no nevairošanās.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:14. Janvāris 2018 - 14:03
(Link)
"ja alternatīva ir vairoties kā žurkām"

Civilizētajā pasaules daļā (tb, ļauno balto cilvēku pasaulē) šāda alternatīva nedraud. Ja nu ko, tad vajag braukt iet rekonolonizēt Āfriku/Āziju un ar varu emancipēt un progressēt turieniešus, lai pārstāj pļūtīt otpriskus kā truši zem viagras.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:14. Janvāris 2018 - 15:20
(Link)
A kāpec nedraud? Žurkas vairojas brangi arī civilizētajā pasaules daļā, pie tam ar visu to, ka tiek indētas. Pie tam, sievišķā dzimuma pārstāves ir tikpat čaklas grauzējas, kā vīršķie, ja ne vēl čaklakas, jo tām jābaro mazuļi.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:14. Janvāris 2018 - 18:04
(Link)
Secinājums - neielaist žurkas civilizētajā pasaules daļā.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:14. Janvāris 2018 - 18:53
(Link)
Kaut kā maz komentāru.
From:[info]mansgan
Date:14. Janvāris 2018 - 19:03
(Link)
laikam satura nav
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:14. Janvāris 2018 - 23:34
(Link)
Pārāk kvalitatīvi uzrakstīts, tā teikt bez iebildumiem :).
[User Picture]
From:[info]heda
Date:14. Janvāris 2018 - 23:16
(Link)
ja tikpat daudz enerģijas, cik visādu marginālo ideju dzinēji izlieto marginalitāšu propagandai, nemarginālie izlietotu kaut vai pieprasot valstij jēdzēgu, pieejamu bērnu aprūpi, dzimstība nebūtu tik zema, vienalga ar emancipāiju vai bez
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:14. Janvāris 2018 - 23:31
(Link)
Ļoti iespējams, tik pārbaudīt neizdosies, jo nemarginālajiem maz enhergijas, ko veltīt vajadzīgajām idejām, viss aiziet hipsterēšanā, pederastēšana un velkomēšanā.
[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:15. Janvāris 2018 - 10:37
(Link)
Nu, par moru vairošanos, nu kā nu ir tā ir, tas ir veids kā izdzīvot masai. Bet kas attiecas uz balto cilvēku nedomāju, gan ka dzimstība ir samazinājusies tādēļ, ka sieviete grib būt vīrietis. Tādu ierobežojumu diemžēl uzspiež sistēma, jo sievietei pašai ir jārūpējas par savām vecumdienām, līdz ar ko nevar atļauties dirnēt mājās ar bērniem. Tāpat kāda ir sabiedrības attieksme pret jaunajām māmiņām, tām kas 17 - 22 gadi? Lielāko tiesu nosodoša. Tāpat tu kā nesieviete iespējams neesi ievērojis, ka darba devējam jaunā māmiņa ir absolūti neizdevīgs darbinieks un pat kā tāds akmens kaklā peldētājam.
Sistēmā ir vaina ne sievietē.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:15. Janvāris 2018 - 15:18
(Link)
Tātad sistemātiska dzimstības samazināšana? Visā balto cilvēku pasaules daļā?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:15. Janvāris 2018 - 19:06
(Link)
Sieviešu masveida iesaistīšana darbaspēkā bija kļūda. Protams, tas ir kompleksu izmaiņu sekas, kas arī bija kļūda. Modernisms/postmodernisms sux un ved uz dirsu. News@11
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:15. Janvāris 2018 - 21:47
(Link)
Tagad ir par vēlu, sievietes uzzinājušas, ka pašas var labi pelnīt.

Tad nu jādomā tālāk, kā atkabināt sieviešu domāšanu no vīriešu kategorijām un burāt tālāk kopā, bet katram savā laivā, ja jau sieviete vairs nevēlas būt vīrieša laivas rota un nasta.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Janvāris 2018 - 00:39
(Link)
Tur jau tā lieta, ka vairums nevar labi pelnīt. Arī vīrieši nevar. Nākas strādāt abiem, i to daudziem par īsu, kur nu vēl bērniem, un protams, nav nekam laika. Senāk varēja, tāpēc arī bija iespējams klasiskais dzīvesveids, kur vīrs nodrošina ar mamutiem, tāpēc sievai ir laiks pieskatīt pavardu, bet ja galīgi prispičelo, var arī kaut kur piestrādāt. Bet nu jā, globālos ekonomiskos sūdus atpakaļ nepagriezt. Gaidam uz tranhumāno singularitāti, kad viss būs labi kā in year 2525.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:16. Janvāris 2018 - 07:48
(Link)
Ai, muļķības. Ko jūs tur šķirojiet. Tagad ir citi laiki onkuļi. Lai dara katrs, kas katram labak padodas. Ja dāmai padodas labak pelnīt, lai pelna, un vecis sēž majās ar sīčiem. Problēma ir, ka vecis drusku pasēž un atjēdz, ka baigi nogurdinoši, nemāk, nesanāk, nav dotību, nav tā saucamā mātes instinkta, kas liek kaķēnēm būt labakām medniecēm par runčukiem punčukiem. Un tad ir problēmas.