mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[14. Jan 2018|12:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:15. Janvāris 2018 - 15:18
(Link)
Tātad sistemātiska dzimstības samazināšana? Visā balto cilvēku pasaules daļā?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:15. Janvāris 2018 - 19:06
(Link)
Sieviešu masveida iesaistīšana darbaspēkā bija kļūda. Protams, tas ir kompleksu izmaiņu sekas, kas arī bija kļūda. Modernisms/postmodernisms sux un ved uz dirsu. News@11
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:15. Janvāris 2018 - 21:47
(Link)
Tagad ir par vēlu, sievietes uzzinājušas, ka pašas var labi pelnīt.

Tad nu jādomā tālāk, kā atkabināt sieviešu domāšanu no vīriešu kategorijām un burāt tālāk kopā, bet katram savā laivā, ja jau sieviete vairs nevēlas būt vīrieša laivas rota un nasta.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Janvāris 2018 - 00:39
(Link)
Tur jau tā lieta, ka vairums nevar labi pelnīt. Arī vīrieši nevar. Nākas strādāt abiem, i to daudziem par īsu, kur nu vēl bērniem, un protams, nav nekam laika. Senāk varēja, tāpēc arī bija iespējams klasiskais dzīvesveids, kur vīrs nodrošina ar mamutiem, tāpēc sievai ir laiks pieskatīt pavardu, bet ja galīgi prispičelo, var arī kaut kur piestrādāt. Bet nu jā, globālos ekonomiskos sūdus atpakaļ nepagriezt. Gaidam uz tranhumāno singularitāti, kad viss būs labi kā in year 2525.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:16. Janvāris 2018 - 07:48
(Link)
Ai, muļķības. Ko jūs tur šķirojiet. Tagad ir citi laiki onkuļi. Lai dara katrs, kas katram labak padodas. Ja dāmai padodas labak pelnīt, lai pelna, un vecis sēž majās ar sīčiem. Problēma ir, ka vecis drusku pasēž un atjēdz, ka baigi nogurdinoši, nemāk, nesanāk, nav dotību, nav tā saucamā mātes instinkta, kas liek kaķēnēm būt labakām medniecēm par runčukiem punčukiem. Un tad ir problēmas.