MaKo
15.-Nov-2018 09:28 am
Bitcoinu es nokavēju (lai gan pašos iesākumos mainoju, bet tas bija tik lēni, ka es atmetu ar roku). Elektronisko valūtu ir daudz, nesen sākās tāda Q. Taisa zēni, kas savulaik PayPal veidoja, tā ka zināma uzticība ir.
Pievienoties var tikai ar ielūgumiem. Tad nu es jūs visus ielūdzu.

Initiative Q is an attempt by ex-PayPal guys to create a new payment system instead of credit cards that were designed in the 1950s. The system uses its own currency, the Q, and to get people to start using the system once it's ready they are allocating Qs for free to people that sign up now (the amount drops as more people join - so better to join early). Signing up is free and they only ask for your name and an email address. There's nothing to lose but if this payment system becomes a world leading payment method your Qs can be worth a lot.

Here is my invite link: https://initiativeq.com/invite/HfNPysqT7

This link will stop working once I’m out of invites. Let me know after you registered, because I need to verify you on my end.
Comments 
15.-Nov-2018 11:32 am
paldies, es palikšu pie iriem :D
https://www.youtube.com/watch?v=oQ46pkatGN8
15.-Nov-2018 01:06 pm
Man liekas, ka šī dāma ļoti, nu ĻOTI labi un rafinēti vizinās uz naivu prātiņu rēķina. Ja paanalizē visus viņas video, nākas secināt, ka viņa pati nemaz netic tam, ko saka, bet loka savu "ticību" savai ērtībai. Klasiska sektas līdere.
15.-Nov-2018 01:33 pm
Tur to robežu grūti novilkt un saprast, vai tur rafinēti aprēķini apakšā vai kas cits (ņemot vērā, ka viņas vienai meitai ir laikam pasmagas formas šizofrēnija), bet nu nākas secināt, ka viņa ar saviem IRiem nav neko trakāka salīdzinot ar šo te cirku, uz kuru jau puse cibas pavilkusies.
15.-Nov-2018 05:17 pm
Laikam jau Zviedrijā atomkara novēršanas pētījumu struktūrām ir labs noiets. :)
This page was loaded Mar 28. 2024, 1:47 pm GMT.