MaKo
Fondī 
1.-Sep-2006 11:58 am
Sagribējās uztaisīt fondī. Trauku Putnelim uzdāvināja uz dzimumdienu, vienreiz jau izmēģinājām ar gatavo fondī no paciņas. Interesanti - obligāti vajag Grijē un Ementāles sierus? Vai kāds vietējā ražojuma neder - Krievijas, piemēram? Tāpat atklāts jautājums par vīnu - mums ir pudeli pussausā, a receptēs tikai sausais minēts - tas nez ir principiāli? Kāds nav Pieredzes Bagāts fondī jomā un nepakonsultēs?
Comments 
1.-Sep-2006 12:06 pm
sieru, protams, vajag tādu, kas forši kūst. vislabākais no tādiem pie mums ir pārpalikumu siers. veikalā nopirkt nevar, tirgū var. tas pats, kas ir tirgū nopērkamajās siera pankūkās (vienkārši perfekti kūst). tā arī pārdevējai jāprasa, vislabākais sies cepšanai. bet jāprasa tajos stendos, kas "pa tiešo" pārstāv piena kombinātus. nosaukumi atšķirīgi katrā kombinātā. ir viņiem tāds siers, kur visādi pieni sajaukti, tāds kiš-mišs.
1.-Sep-2006 12:07 pm
Krievijas siers tīri labi kūst, vismaz uz karstmaizītēm un picām...
1.-Sep-2006 12:09 pm
Pamatā jau cenas jautājums :) Tie grijē un emmentāles ir tik baisi dārgi, ka neceļas roka. Un neesmu tāds feinšmekers lai gala rezultātu novērtētu - manuprāt ar vīnu un ķiploku sajaukti, jebkuri sieri garšo vienādi. protams, ja nerunājam par kādiem ekstra smirdīgajiem/pūdētajiem :)
1.-Sep-2006 12:12 pm
cenu precīzu neatceros, bet bija zemāka par emmentāles&co.
This page was loaded Apr 25. 2024, 1:32 am GMT.