MaKo
Replying To 
1.-Sep-2006 12:06 pm
sieru, protams, vajag tādu, kas forši kūst. vislabākais no tādiem pie mums ir pārpalikumu siers. veikalā nopirkt nevar, tirgū var. tas pats, kas ir tirgū nopērkamajās siera pankūkās (vienkārši perfekti kūst). tā arī pārdevējai jāprasa, vislabākais sies cepšanai. bet jāprasa tajos stendos, kas "pa tiešo" pārstāv piena kombinātus. nosaukumi atšķirīgi katrā kombinātā. ir viņiem tāds siers, kur visādi pieni sajaukti, tāds kiš-mišs.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Apr 27. 2024, 1:38 am GMT.