MaKo
Fondī 
1.-Sep-2006 11:58 am
Sagribējās uztaisīt fondī. Trauku Putnelim uzdāvināja uz dzimumdienu, vienreiz jau izmēģinājām ar gatavo fondī no paciņas. Interesanti - obligāti vajag Grijē un Ementāles sierus? Vai kāds vietējā ražojuma neder - Krievijas, piemēram? Tāpat atklāts jautājums par vīnu - mums ir pudeli pussausā, a receptēs tikai sausais minēts - tas nez ir principiāli? Kāds nav Pieredzes Bagāts fondī jomā un nepakonsultēs?
Comments 
1.-Sep-2006 12:09 pm
Pamatā jau cenas jautājums :) Tie grijē un emmentāles ir tik baisi dārgi, ka neceļas roka. Un neesmu tāds feinšmekers lai gala rezultātu novērtētu - manuprāt ar vīnu un ķiploku sajaukti, jebkuri sieri garšo vienādi. protams, ja nerunājam par kādiem ekstra smirdīgajiem/pūdētajiem :)
1.-Sep-2006 12:12 pm
cenu precīzu neatceros, bet bija zemāka par emmentāles&co.
This page was loaded Apr 24. 2024, 10:09 am GMT.