es pats personīgs ([info]maigs) rakstīja,
@ 2005-02-02 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:De-Phazz - Squeeze The Trigger

Ja cilvēkus kā tādus.
Nē, ja mēs ietu pāri ezeram un, tos visus cilvēkus, ar kuriem mēs kaut vai reizi dzīvē esam sasveicinājušies, pieņemtu pār akmeņiem, pa kuriem mēs ejam (vai lecam, skrienam - kā nu kuru aizrauj, kā nu kurš bauda), lai nesamērcētu savas perfektās pēdas, tad mani jāpieskaita pie tiem slidenajiem (uz kuriem mēdz paslīdēt kāja).
Bet tā kā principā es sev neļauju kāpt uz galvas - tad mani savā ezeriņā daudziem nav lemts ieraudzīt?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]apriori
2005-02-11 16:26 (saite)
Tu, iespējams, esi mans lielākais ieguvums šeit.

šonakt redzēju tevi sapnī. mēs dzīvojām vienā piecstāvu daudzdzīvokļu mājā, katra savā dzīvoklī. bija nakts, varbūt agrs rīts. jā, visticamāk, kā tā. es dzīvoju pirmajā stāvā. Tu otrajā. mēs sarakstījāmies ar zīmītēm uz dzeltenajām post-it lapiņām un savādā kārtā vienmēr varējām redzēt viena otras reakciju, lasot sev adresēto vēstuli. ne jau pa televizoru. laikam, ka galvā. jā, visticamāk, ka tā.
un vienā no šīm lapiņām Tu lūdzi, lai es Tev aizdodu cigareti.
es gribēju būt labāka un sasmērēju pie reizes arī vienu sviestmaizi ar zaļumiem un sarullētu sieru. uzliku uz maza šķivīša blakus ripojošajai baltajai cigaretei. cigarete, stapr citu, bija no amērikas, mentola. un par to man pašai bija liels prieks.
mana gulta bija tieši pie loga. uz gultas jau stāvēja Tev sagatavotais šķīvītis un es dzirdēju, kā Tu izelc pa otrā stāva loga un pieklauvē pie manējā. bija agrs rīts, to jau es sacīju. es biju samiegojusies un varbūt seja bija nedaudz miegā, bet es pavēru aizkarus, lai sniegtu šķīvīti un apjēdzu, ka Tu mani redzēsi pirmoreiz.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maigs
2005-03-01 07:44 (saite)
Tev.
Es nedzeru, nedz arī pīpēju.. un tas viss ir tikai principā, jo ir brīži, kad tu nezini ko tu gribi( un tad ir slikti), un ir brīži, kad tu zini ko tu gribi(jau labāk, jo iespēju robežās vari mēģināt dabūt). Un ja es gribu izbaudīt skumjas tad man ir alkahols, ja es gribu izbaudīt rūgtumu man ir cigaretes.
Tāpat kā tukšos rītos, kad plauktiņā nav tēju un kafija nav mana stiprā puse, es dzeru kakao pulveri ūdenī.
Un vēl man dažreiz patīk atgrūst vīriešus no savas dzīves tikpat daudz cik es atgrūžu sievietes tajā mirklī, un mazliet tikt vaļā no apziņas, ka viņi man kaut ko nozīmē, bet ar cilvēkiem jau nedrīkst, nevar (utt.), jo taču dzīvas būtnes un jūt. Bet ja tajā brīdī egoisms saspiež pa pareizajām podziņām tad valsēt ar vienatni viņiem tīri labi sanāk.. pat uz kājām viens otram nemin.
Tā'pat kā neviens neatsvaidzina rīkli ar gaisa atsvaidzinātāju, Tā pat.. Nē.
Jā.
Tu varētu būt viens no maniem trafaretiem. Un tad, kad man būtu slikti, es izietu ārā un uz pretējās mājas sienas uzpūstu Tevi. Un tad es izliektos pa logu un pasmietos pati par sevi.
ap-ri-o-ri

Ne jau sagadīšanās pēc manos trafaretos dominē "miškas" Nebūtu slikti uztaisīt arī kādu blondu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?