Agnese ([info]magic_raddish) rakstīja,
@ 2013-07-31 11:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vienu gan no šīs aptaujas es nesaprotu http://klab.lv/users/elina/1669180.html , kāpēc šīm sievietēm ir tāds uzskats, ka pēc bērna piedzimšanas dzīve ir dziļāka. Vai tas kaut kādā mērā ir saistīts ar to, ka vienas pašas tās nepsēj dzīvot saturīgu dzīvi? Es gan māku. No visām tām lietām, kas tiek uzskatītas par saturīgām, vai tiešām dzirdēt bērna smieklus ir visdziļākā. Es saprotu, ka reprodukcija ir svarīgs sugas izdzīvošanas moments, bet pateikt, ka dzīve pirms tam ir bijusi pliekana, ir diezgan agresīvi. Nu labi, es esmu agresīva pret tādu apgalvojumu.
Ai nu, bet tad jau galvenais, lai tās māmiņas publiski nesprauslojas, ka citu dzīves ir pliekanas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]magic_raddish
2013-07-31 13:41 (saite)
vai arī pie vainas ir vīriešu gribēšana iebāzt penīšus un palais tālāk savus gēnus :D - par šo es vakar tieši klausījos podkāstu:
Tad ja dzīve būtu vienveidīga, sievietēm nevajadzētu vīriešus un tās varētu pašas radīt bērnus, proti, ja sugai vajag pielāgoties aukstiem, karstiem apstākļiem, paņem citu pārstāvi, kas tam ir piemērots, pārojies un pēcnācēji būs klimatizējušies, rupji ņemot. Tāpēc kaut kādas tur tuksneša ķirzakas ir tikai siev.dz. un viņas dzemdē tādu kā sevis klonu, jo tuksnesī ir maz mainīgi apstākļi un ienaidnieks viens un tas pats. Interesanta teorija.
Ai es te pavisam par ko citu aizmuldējos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?