m31 ([info]m31) rakstīja,
@ 2017-01-23 19:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:ZHU - Reaching


People are acting out when they don't feel important enough, loved enough. Right thing to do - make them feel important and loved. Care for them. Sincerely. 

Hydration, exfoliation, working out, good sleep and good food is top priority. 

Meditation, reading in all languages, brain training.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]m31
2017-01-24 23:41 (saite)
Tā jau tas ir ar to "kādu dienu". Esmu sapratusi, ka tiklīdz tā nodomāju, patiesībā meklēju attaisnojumus tam, kāpēc tas kaut kas netiek darīts jau tagad. Pat ja to nav iespējams darīt tajā brīdī, labāk izdomāt skaidru datumu, nospraust skaidru mērķi un iet uz to bez žēlastības un nebeidzamajiem bet.

Vēl pavisam nesen sapratu, ka ir vajadzīga pareizā motivācija. Piemēram, kaut vai par to pašu vingrošanu. Saprast to, kāpēc tas ir svarīgi. Es negribu savos labākajos gados būt jau kā veca ome. Veselībā ir jāiegulda. Agrāk par to tik daudz neaizdomājos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]laba_doma
2017-01-25 10:20 (saite)
Tev droši vien ir taisnība, skaidri izvirzīti mērķi un nosprausti datumi droši vien ir efektīvs veids, kā sasniegt iecerēto, tomēr es pats tā nemēdzu darīt - vai aiz slinkuma, vai vājuma, vai aiz nevēlēšanās just lieku stresu, grūti pateikt. Tas ir, mērķi man ir, bet termiņus to sasniegšanai es nenospraužu. Šobrīd es gribu, lai man ir viegli; es gribu peldēt pa straumi un vairāk pievērst uzmanības tam, kas notiek tagad, ko es varu darīt tagad. No vienas puses, dzīve tādējādi kļūst mazliet vieglāka, gaišāka, bet, no otras puses, hantelīte tad guļ putekļos, he he. Bet varbūt ir arī, kā Tu saki - vajag tikai atrast pareizo motivāciju, un lietas mainīsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?