Adon ([info]lord) rakstīja,
@ 2003-11-19 18:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Don Davis - Navras

dzīve ir skaista...
mājas - labi... sevišķi, ja tikko uztaisīts remonts... vēl līdz galam nepabeigts... istabā valda mūžīgā tumsa, bet caur lielo logu paveras skats uz krītošām milzīgām sniega pārslām... tas ir pirmais, ko es redzu mostoties no rīta un pēdējais, ko redzu ejot gulēt arī no rīta... dzīve ir skaista... tagad trūkst tikai jauna bordo krāsas dīvāna un sievietes komplektācijā ar šo dīvānu... ;))



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ib
2003-11-19 23:49 (saite)
njaaa
situācija pazīstama, bet... es skaidri apzinos, ka neesmu tas, kurš kratīs tumbas, rakāsies pa vadiem, meklēs vainu, jo liksies ka JĀBŪT taču labākai skaņai!
respektīvi - es varu visu mūžu nodzīvot ar pārliecību, ka tas ir maksimums, ko dzīve piedāvā... es savai Spīdolai(nu jau lai vieglas jamai smiltis) nejauši iespēru un secinaaju preciizi to pašu - kaut kur kaut kas iekšā bija atvienojies, švaki savienojies, nezinu, bet nejaušs sitiens padarīja skaņu neizsakāmi labāku! bet es muldēšu, ja teikšu, ka mani baisi uztrauca tas laiks, ko klausījos draņķīgā kvalitātē mūziku, mani neuztrauca, ka īsāku brīdi varēšu klausīties labu mūziku, mani sajūsmināja, ka laimīga nejaušība deva man iespēju saprast, ka Spīdola spēj daudz vairāk, kā centās man iestāstīt :)
bet pieļauju, ka ar sad*tu dzīvi izjūtas būtu mazliet savādākas! bet tēma 'kā būtu, ja būtu' vispār ir sasodīti stiepjama un plasha...
un, ja gribam pieturēties pie 8h, laikam buutu laiks liist migaa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]lord
2003-11-19 23:52 (saite)
nu jā... tā jau ir, ka vieni dzīvo priecājoties par to, ko ir ieguvuši, par to, kas viņiem ir... un otri visu mūžu nožēlo to, ko ir palaiduši garām... un kamēr žēlo to, ko palaida garām vakar, palaiž garām arī to, kas ir šodien...

arlabunakti... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?