Adon ([info]lord) rakstīja,
@ 2014-03-18 23:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:movies

par fon Trīra Nimfomāni
tomēr pievarēju arī otro daļu un pasludinu diloģiju par garlaicīgāko 2013. gada filmu... pat krēslu savulaik skatīties bija interesantāk... beigas gan nošokēja - bija "nu kamōn, nu bļin, nu kāpēc?, tas taču ir fon Trīrs, pat ja filma ir dziļi filosofiska un saprotama tik sievietēm ar problēmām un īpaši empātiskajiem, kāpēc jātaisa holivudas beigas?"



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2014-03-18 23:53 (saite)
Vai tad beigas nebija vienk. ironiskas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord
2014-03-19 09:54 (saite)
var jau būt, ka tā bija vienkārši ironija, bet no otras puses - uz to jau visu filmu gāja un stāstu vajadzēja ar kaut ko noslēgt... galvenā varone stāstnieks, tātad viņa izdzīvo, kaut kādas dramatiskas izmaiņas varones dzīvē arī nevar notikt, to viņa jau paskaidroja grupā, paralēlā līnija ar to meiteni "ēmm, ok.. why?", skaidrs, taisām cikliskumu, bet tas nav nedz atrisinājums, nedz piešķir jēgu...

var jau būt, ka onkulītis, kurš (ja tā patiešām bija) bija aseksuāls un nevainīgs un saklausījies stāstus (omg) nolēma kaut ko pamēģināt, un nomira... var jau būt, ka ironija, man tas izskatījās apmēram kā nez, X-failos ciktur gadus visi gaidīja, kad galvenie varoņi pārgulēs.. šeit arī 4 stundas bija gana ilgs laiks, man šī doma bija pavīdējusi kaut kur pirmajā stundā...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2014-03-19 21:35 (saite)
Jā, no vienas puses paredzamība ir Trīra lielākais mīnuss. Bet no otras - tieši tajā arī ir ironija, ka pēc stundas jau visi domā, nu kad, nu kad..., bet kušina sevi, ka Trīrs taču atradīs kādu virtuozu un negaidītu pavērsienu, tā lai ah! Un ir arī ah! tikai tajā, ka nobliež tik iepriekšparedzami kā dzīvē :)
Bet īsināt gan šo visu vajadzēja vismaz uz pusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klusais_okeans
2014-03-23 20:18 (saite)
"Vienīgi patika epizode, kurā sievetēm tika mācīta dzīves gudrība par to, ka ja džeks negrib ar tevi pisties vajag viņam atsūkāt." (no http://klab.lv/users/quizer/483541.html)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?