Adon ([info]lord) rakstīja,
@ 2009-11-10 08:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:tāpatvien

par modelēm
pienāca ziema un beidzās foto sezona... modeles bildējas kura nu pie kā, viena pat pie Ulda Muzikanta.. tas ir tā, it kā tava sieva aizbēgtu ar grieķu miljonāru... boooring..

nu jā, mēs tieši ar Līgu nesen runājām par greizsirdību šajos jautājumos un viņa teica, ka ir greizsirdīga, kad es bildēju citas modeles un es atzinos, ka nereti esmu greizsirdīgs, kad manas modeles bildē citi fotogrāfi... visvairāk tad, kad bildes beigās ir garlaicīgas un nekvalitatatīvas... nu un Muzikanta bildes šajā gadījumā nav nekvalitatīvas (tomēr viens no profesionālākajiem old school onkuļiem tēvijā), bet tīri profesionāli šķiet garlaicīgas... kaut kā es nesaprotu šito glancēto žurnālu studijas stilu... bet varbūt tā ir mana paša problēma... un jā... šajā specifiskā gadījumā es neesmu vis greizsirdīgs.... danuna, kā krievi reizēm saka :D



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]recycle_bin
2009-11-10 18:10 (saite)
Ammm nez.. Uldis Muzikants ir tehniskais guru, un vispār arī tīri labs skaidrotājs, skolotājs. Taču viņa paša bildes es gan kaut kā nevaru sagremot, un tā arī citus esmu dzirdējis sakām. Protams, kas es tāds, lai spriestu - tomēr vismaz vienpersoniski jau es varu attieksmi paust, cerams.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord
2009-11-10 18:12 (saite)
ne-ne-ne, kāposti viņam patiešām ļoti labi sanāk... ar citām lietām nez... man nepatīk...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]thief
2009-11-11 00:14 (saite)
ak dies, ka man trukst shis tavas augstpratigi izsmalcinatas cilveku nolikshans manieres, kura teiktie teksti dazhkart beidzas ar piebildi, ka es jau nenolieku..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord
2009-11-11 08:36 (saite)
danubeidz :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klusais_okeans
2009-11-12 10:15 (saite)
ja Tu domā to J. bildi, tad varu Tevi nomierināt, ka bilde bija visnotaļ briesmīga, lai arī es nezinu, kas ir tas Muzikants, neizskatās pēc profesionāļa

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord
2009-11-12 11:03 (saite)
hmm... kuru bildi?

nu kā jau minēju, viņa portreti man nepatīk, bet viņš tiešām IR profesionālis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?