Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2007-12-11 13:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par piketu 18.decembrī pret nepamatotu, necaurspīdīgu sabiedriskā transporta tarifu paaugstināšanu
Lai atklāti paustu savu sašutumu un protestu pret šādu necaurredzamu, neizvērtētu un apšaubāmu tarifu apstiprināšanu un pieprasītu šo tarifu pārskatīšanu sabiedriski atklātā veidā, Latvijas Patērētāju tiesību aizstāvības asociācija aicina visus, kam tas ir svarīgi, ierasties uz divu stundu piketu pie Rīgas domes, Rātslaukumā 1, Rīgā šī gada 18.decembrī plkst.12.00.
/bbs/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tiesibsargs
2007-12-11 14:49 (saite)
beidz dzīt savu demagoģiju. ja ir caurspīdīgi, tad neko tur nevar pārrēķināt pa jaunam - tad būs redzama reālā situācija. un prasīt 40 saņus pirmkārt šajā inflācijas režīmā otrkārt būtiski neuzlabojot transporta kvalitāti ir maucība. treškārt varētu vēl padomāt arī par to, ka mašīnu rīgas ielās jau tā ir daudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dienasgramata
2007-12-11 14:53 (saite)
caurspīdīgi un pamatoti nozīmē tā, lai ienākumi segtu izmaksas. es tikai domāju - ja līdz šim nav tikuši veikti pamatoti aprēķini, tad pilnīgi iespējams, ka jau tagad īstenībā ir jāmaksā vairāk par 40 santīmiem.

jebkurā citā gadījumā ir runa par dotāciju, bet tā jau pavisam cita saruna, nevis demagoģisks aicinājums rēķināt tarifus caurspīdīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesibsargs
2007-12-11 23:16 (saite)
cik man noneoficiāliem avotiem zināms, tad aprēķini ir veikti tādi, ka naudas viņiem tai kantorī ir kā spaļu. nekāda cenu celšana viņiem nav nepieciešama - viņiem ir efektīvāk jāizmanto jau pieejamie līdzekļi.

+ šis nav nekāds vienkāršs pakalpojums, ko var izvēlēties - kā aiziet pie friziera krutā salonā par teiksim 30 latiem, aizbraukt uz laukiem un nocirpties par pāris latiem, vai pofig staigāt ar matiem kādi ir. šis ir pakalpojums ko pilsētas iedzīvotāji ir spiesti lietot. tātad - te nevar močīt tirgus ekonomiku. te ir jādomā kā kopīgi garantēt, lai tas funkcionē normāli un par visiem pieejamu cenu. viss pārējais ir brīvā tirgus (kurš dabā kā zinām neeksistē) ideologu murgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dienasgramata
2007-12-11 23:32 (saite)
par neoficiāliem avotiem neko nezinu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesibsargs
2007-12-12 14:24 (saite)
švaki, draugs. oficiālajiem avotiem ir tendence melot un slēpt faktus. ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?