Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2007-04-19 09:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mans PMS beidzās ar 30 min aukstumā & vējā sapūstu prātu, kas novedis manin līdz galvas & zobu sāpēm bonusā jau ierastajām spazmām vēderā. Vēl man uz kreisā pleca ir pamatīgs asinsizplūdums, uz labā arī - tikai tur drusku mazāks. Mūsdienās tādus var iegādāties, stiepjot smagas somas..Sāp kauli, šķiet ka asarošu.
Vēl tagad varu arī daudz ko par džinsām pastāstīt. Vakar uzmērīju pusi no piedāvājuma 3 tirdzniecības centros. Tie sašaurinātie gali man liekas pilnigi anāli..tas ir tā, kā retūzenes uztīvēt kājās un domāt, ka izskatās kruti. Vēl es sapratu, ka ir normāli ja DŽINSA audums ir staipīgs(!!!), ja dibens lien ārā pat nesaliecoties, bikses bez apdrukām vispār nav bikses..un, ja ne viss iepriekš nosauktais, tad vismaz viņas ir tik garas, lai tu tāpat izskatītos pēc ķēma. Kad biju pārkarsusi visās tajās uzlaikošanas kabīnēs, izbesījusies un izpurpinājusies no sirds ne-patikas, sapratu, ka mūsdienās bikses man nenopirkt. Acīmredzot ar mani kaut kas nav kārtībā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mena
2007-04-19 10:20 (saite)
meklē šuvēju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2007-04-19 10:22 (saite)
liela ķēpa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saint
2007-04-19 10:24 (saite)
šuj pati :)

(vispār aktuāla tēmiņa, zin)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2007-04-19 10:33 (saite)
vēl lielāka ķēpa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saint
2007-04-19 10:38 (saite)
jo dziļāk mežā, jo vairāk koku, jo vairāk koku, jo lielāku udžiņu var sakurināt, jo lielāku udžiņu var sakurināt, jo siltāk, jo siltāk, jo gribas, kaut ko lielu un skaistu, ja gribas, ko lielu un skaistu un daudz koku, tad būvē guļbaļķu būvīti, ja būvē guļbaļķu būvīti, tad ir skaidas, ja ir skaidas, tad smairžo pēc koka, ja smaržo pēc koka, tad ir labi, ā un vispār, ja kaut ko dara, tad ir labi, ne drīzāk, ja dara, to kas patīk, kaut tas ir ķēta, tad ir labi, ja ir labi, tad var labāk, ja var labāk, tad paliek labāk un tad ir pavisam labi..

(bik aizrāvos..)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2007-04-19 10:40 (saite)
bik sasmaidījos :))
Bet taisnība jau vien ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?