lasitajs ([info]lasitajs) rakstīja,
@ 2020-02-03 13:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja šī nav slava, tad es nezinu, kas ir.

Screen-Shot-2020-02-03-at-13-20-57


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2020-02-04 00:22 (saite)
feisbukus viņš māk, un pie tārgetēšanas auditorijai ar piedomā – savulaik mierielas feisbukā pie jebkā par ikgadējā festivāla tēmu komentēja apmēram šādi "spēlējam par 50 eiro, mūs arī mēdz saukt par hipsteriem" :)
apmēram no tiem pašiem laikiem manā feisbuka requests pending elles priekškambarī karājas aicinājums no šī kunga. tāpēc pievērsu uzmanību, ka tagad pamainījis taktiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nistagms
2020-02-04 11:06 (saite)
man arī bija tas requests pending elles priekškambaris, bet vienreiz biju apēdis kaut ko smagāku un mīlestības uzplūdā no kabatas pamanījies izņemt arī telefonu. paspaidīju 'confirm' un rezultātā nākamajā rītā man bija ļoti daudz jaunu 'draugu', starp tiem gan Brīnuma kungs, gan tādi, kuru nolūkus joprojām cenšos uzminēt. (bet vismaz feiks no viņiem, šķiet, nav neviens - tos gan netolerēju, un parasti arī rakstu populārajiem mūziķiem un dzejniekiem ar ieteikumu atdraugot visādas no nekurienes uzradušās smukulītes). bet teksts "spēlējam par 50 eiro, mūs arī mēdz saukt par hipsteriem" ir izcili, tas ir konkrēti viņa stilā. galu galā - viņš ar mūziku strādā fultaimā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?