lasitajs ([info]lasitajs) rakstīja,
@ 2019-04-30 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kas ir psiholoģiskais mehānisms, kas liek dusmoties par citu cilvēku garderobi? Sūdzības par zeķēm sandalēs, legingiem, kuri nav bikses, vīriešiem, kuri nedrīkst staigāt šortos. Vai būtu stipri pārspīlēts, sakot, ka šādu modes passé cilvēks redz pāris sekundes uz ielas, sastopot garāmgājēju, līdz novēršas. Ja šāda temporāli ierobežota satikšanās tiešām var kļūt tik aizskaroša, tad man jājautā, kāda ir novērotāja psīcholoģiskā noturība un ko tas liecina par viņa paša dzīvi?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lasitajs
2019-04-30 13:59 (saite)
!
paldies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kihelkonna
2019-04-30 14:07 (saite)
kā arī varbūt vizuālais tips. saskata cilvēkā zeķes un nevis cilvēku. kas zina, kāpēc.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2019-04-30 14:21 (saite)
Es pieņemu, ka izteiktam vizuāliķim varētu būt grūti dzīvot kopā ar kādu, kas neatbilst viņa gaumei (interesanti, ja šādiem cilvēkiem ir asinsradinieki ar kādiem izteiktiem fiziskiem defektiem, vai tas ietekmē viņu jūtas?), bet satraukšanās par to, ka dažas sekundes skatiens aizķeras aiz kaut kā subjektīvi nepatīkama, tomēr liecina par neirotismu.
Neglīti ainavas elementi ir neizbēgama ikdienas sastāvdaļa, un cilvēku, kurš saģērbies neatbilstīgi mūsu personiskajiem standartiem, visbiežāk patiešām jāvēro pat īsāku mirkli nekā neglītu mājas fasādi, izgāztu atkritumu tvertni vai koku ar nokaltušiem zariem - bet par tiem pēdējiem cepas daudz retāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lasitajs
2019-04-30 15:32 (saite)
Jā.
Vai arī, ja tev sanāk šos novērojumus izdarīt stipri biežāk, nekā gribētos, tad vienkārši tava gaume neatbilst taviem ienākumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?