lara ([info]lara) rakstīja,
@ 2023-01-26 17:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ko darīt?
Un ko tu, cibiņ, darītu ar trīs bļodiņām tīru, baltu cūku tauku?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lara
2023-01-26 18:19 (saite)
Hm, varbūt, lūdzu, kādu recepti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neraate
2023-01-26 20:26 (saite)
Jebkura vecas pavārgrāmatas recepte. Masiļūnes, Minjonas. Principā jebkuru ēdienu ko cep eļļā var cept taukos. Rauga mīklā. Plānajās pankūkās. Var sacept malto gaļu un sīpolus daudz taukos un tad smērēt atdzisušu uz maizes. Un starp citu var ilgi glabāt vēsumā, ledusskapī vai istabas temperatūrā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lara
2023-01-26 21:46 (saite)
Paldies. Izmēģināšu kaut kur tos taukus izmantot. Varbūt ne gluži visos ēdienos, bet kaut kur pamēģināšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]formica
2023-01-27 11:43 (saite)
Vislabaakie olu kultenji top, cepshanai lietojot cuuku taukus.
Piedevaam 1 teejkarote satur 1,000 IU D vitamiina

https://www.doctorkiltz.com/tallow-lard/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?