Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2008-03-16 17:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ēdamlietas;)
Norakstīju no tukšās paciņas /skaļi raud/ "hmeli-suneli" sastāvu:
Baziliks
Sarkanie asie pipari
Pētersīļi
Selerijas
Dilles
Koriandrs
Lauru lapa
Ceberiņš jeb pupumētra
Pažitņik (sieramoliņš, trigonella - tā saka tilde, ibio, izklausās pēc nelabas slimības!)
Izops
Piparmētra
Majorāns
Un nekāda sāls, nekādu "garšas pastiprinātāju"!
Nez, to ceberiņu un pažitnieku var arī šeit nopirkt, hmm...?

Jā, vakar [info]krii demonstrēja 3 maisiņus ar Kutaisi tirgū pirktiem "hmeli-suneli" - visi trīs pilnīgi atšķirīgi! Bet nu tas viens pēc garšas un smaržas riktīgi pavilka uz to man tīkamo!;)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]traffico
2008-03-16 18:06 (saite)
Izklausās pēc diezgan jiptīga pasākuma. Katrai raganai sabatā maisiņš tāda līdzi kā likts! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2008-03-16 18:09 (saite)
A zini - dažam i ķimenes liekas jiptīgas. Un Vidusjūras zemēs, piemēram, dilles ĻOTI prātīgi lieto, jo "dillēm ir pārāk spēcīga garša";P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]traffico
2008-03-16 18:21 (saite)
Ķimenes ir latviešu "sērga"- liek klāt kur vajag un ne. Es triumfētu, kad uzzinātu kādu saldēdienu ar ķimenēm.
Dilles un niknās? Viņi ir kaut ko sajaukuši... definately!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2008-03-16 23:15 (saite)
Nu... toties viņi liek ēdienam klāt lavandu;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?