Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2007-08-21 10:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jā, par kandžu runājot. Šajā wīkendā ievertēju treju zemju ražojumus:
1) sestdien vakarā ar brāli iztukšojām to no Gruzijas martā atvesto ādas maišeli ar čaču;
un kapusvētkos brālēni iecienāja:
2) viens ar Itālijā pirktu grapu;
3) otrs ar turpat Balvu rajonā samargotu "dzimtenīti".
Nu ko lai saka: vislabākā laikam tomēr bija vietējā ražojuma kandža (beigu ta galos - sev taisīta, ne pārdošanai): itāliešu bija par sterilu, kaukāziešu - par asu;)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2007-08-21 10:58 (saite)
Kamēr es uz garšu atšķiršu vienu no otra, tikmēr jau būs stipri par vēlu. Un tie skati, ko nākas redzēt Latgalē, mani sevišķi neiedvesmo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2007-08-21 11:01 (saite)
Nevajag neko atšķirt "uz garšu"! Vajag no godīgiem, turīgiem saimniekiem, nevis uzburbušiem šivermaņiem pirkt!
Reiz man gadījās pabraukāt pa Latgali inspekcijas tūrē. Katra diena pagāja vieglā reibonī, bet nevienam ij galva neiesāpējās!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2007-08-21 11:04 (saite)
Es tomēr pieturos pie saukļa, ka "slīcēju glābšana pašu slīcēju rokās". Un no viegla reiboņa galvai arī nebūtu jāsāp :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?