Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2006-12-07 16:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jautājums Cibas gudriniekiem;)
Šeitan tika uzdots jautājums:
"Ja reliģija atbalsta sexu, tikai ar nolūku ieņemt bērnu, vai tā atbalstītu grupveida sexu ar sm ievirzi, ja tā rezultātā viena vai vairākas sievietes taptu grūtas?"

Uz ko es atbildēju:
"Religija atbalsta sexu ar nolūku radīt bērnu Dieva svētītā laulībā, nevis šā tā;)"

Tad tika pieminēti musulmaņi.

Tad nu man ir jautājums:
Kā īsti ir ar tiem musulmaņiem, m?
Jo man ir diezgan lielas aizdomas, ka viņi tur tais harēmos nemaz tā neaizraujas ar grupņiku, bet gan sadala dienas starp sievām vai kaut kā tā. Ka sekss (mīlēšanās) tiek uzskatīts par pasākumu, kas ir visai intīms, tb notiek starp 2 cilvēkiem, nevis - kad viss pagasts skatās/piedalās. + pieņemu, ka musulmaņiem morāle ir daudz augstākā līmenī kā rietumniekiem (negribeju teikt kristiešiem;)), tb visādas šitādas izvirtības netiek pieļautas;)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]esinja
2006-12-07 16:12 (saite)
zin kā ir... izņemums var būt vienmēr. un lai kāda viņiem tur tā pārliecība vai kas vēl, ņemot vērā, ka viņi ir daudz prasīgāki, karstasinīgāki un spējīgāki par vidusmēra rietumnieku vai ziemeļnieku... es ne-par-ko nebrībītos! :)))
piedevām nav jau tā, ka sievietēm tur liela noteikšana.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2006-12-07 16:16 (saite)
Mīlumiņ, pri čom te sievietes un teikšana?!;) Viņiem Korāns visu nosaka! Un tur nu nedomāju, ka tiks izvirtības pieļautas.
Es pat pieļauju, ka karstasinība kak raz ļoti labi sader ar to, ka sievam ir noteikts "slīdošais grafiks" - vecis nodarbināts katru nakti;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2006-12-07 16:22 (saite)
Viens no musulmaņu sieviešu pieminētajiem daudzsievības plusiem ir tas, ka, ja viņai sāp galva, veci var droši pasūtīt pie kādas citas sievas, kuru pati akceptējusi kā ģimenes locekli, un šis nevazāsies apkārt pie visādiem šaubīgiem zaķiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2006-12-07 16:29 (saite)
Un nenesīs naudu ārā no ģimenes un visādas slimības mājās!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2006-12-07 16:38 (saite)
Par laulības pārkāpšanu arī vīrietim tradicionāli ticis piespriests nāvessods, nomētājot akmeņiem. Turklāt vīrietim soda izpildes laikā jācieš vairāk, jo, atšķirībā no sievietes, viņu ierok zemē līdz jostasvietai, nevis līdz krūtīm uz akmeņu mešanas brīdi.
Mūsdienās pēc kodifikācijas gan vairumā valstu abu dzimumu laulības pārkāpējiem nāvessodu nepiespriež. Taču vienlaikus valsts vara ir diezgan iecietīga pret dzimtas locekļu veiktajām linča tiesām šādās situācijās. Resp., brāļi un tēvi, kas izvilkuši kinžalu un atriebuši laulības saišu laupīto svētumu, neko bargāku par pāris gadiem cietumā nesaņem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2006-12-07 16:41 (saite)
Nu baigi labi skan!!!

Tik tas vīns...;(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?